Kausi 2017-2018

                7.5.2017    

Excellence Camp -leirityksessä            

 

Seuramme valmentajat Siiri Eskelinen ja Anne Niemi sekä Dream Edges joukkueen luistelijat Roosa Kuiko, Matilda Paananen ja Anni Virta osallistuivat viikonlopun aikana Taitoluisteluliiton järjestämään muodostelmaluistelijoiden ja -valmentajien Excellence Camp -leiritykseen. Leiritys toteutetaan ensimmäistä kertaa kevään 2017 aikana. Sisällöstä ja valmennuksesta vastaavat sekä kotimaiset että ulkomaalaiset huippuvalmentajat, sekä eri alojen asiantuntijat.

Luistelijoille viikonloppu tarjosi harjoitusleirin lisäksi mm. arvokasta kilpakumppanien sparrausta. Valmentajille tapahtuma oli koulutuksen täyteinen. Leiritys järjestestettiin Vierumäellä Suomen urheiluopistossa ja se saa jatkoa jo muutaman viikon kuluttua. Leiritystoiminnasta ja sen tavoitteista lisää täällä.

Kuvat: Siiri Eskelinen

- - - -

 

31.7.2017

Luistelukouluun syyskuussa

 

Luistelukoulut alkavat syyskuussa 2.9.2017. Tule Kaarikouluun tutustumaan jäähän ja oppimaan luistelun perusteita ilolla ja leikkien tai varaa paikkasi jo tutuksi tulleen luistelukoulun muista ryhmistä. Tietoa luistelukoulustamme, luistelun aloittamisesta ja ilmoittautumisesta löydät täältä. Luistelukoulu

- - - -

 

1.8.2017

EDGES-joukkueet ovat palanneet jäälle

 

Jäähallilla ja sen lähimaastossa käy iloinen kuhina, kun seuran kilpailevat joukkueet ovat palanneet porrastetusti jäälle. SM-juniorijoukkue Dream Edges ja SM-noviisijoukkue Diamond Edges ovat harjoittelleet kotihallilla jo kahden viikon ajan. Joukkueet ovat ehtineet myös leiritellä Kisakalliossa. Minorijoukkue Golden Edges palasi jäälle viime viikolla. Tällä viikolla jäälle ovat tehneet paluun Sparkle Edges kansalliset noviisit sekä tulokasjoukkueet Little Edges ja Mini Edges. Loman ja omatoimisen kesäharjoittelun motivoimat luistelijat tuntevat paloa jäälle ja ottavat jäätä haltuun mielellään. Kausi on hyvässä alussa!

 

- - - -

 

- - - -

19.8.2017

Tervehdys luistelukoulusta!

 

Olen Johanna Vieno seuran luistelukouluvastaavana. Meillä toimii aktiivinen luistelukoulu, johon mahtuu vielä uusia luistelijoita mukaan. Harjoitteleminen tapahtuu innostavien ja osaavien ohjaajien johdolla.

Luistelukoulussa harjoitellaan ilolla. Jokaisella luistelukoulutunnilla on oma teemansa. Ensimmäisellä harjoituskerralla seikkaillaan eläintarhassa! 

Odotan jo innolla luistelukoulun kauden aloitusta. Nähdään syyskuussa jäähallilla

26.8.2017

Tervetuloa luistelukouluun

 

Syksyn luistelukoulut Kaarinassa ja Paimiossa alkavat syyskuussa.

Kaarinan Taitoluistelijat kutsuu kaikki luistelusta kiinnostuneet tytöt ja pojat mukaan 2.9. alkaviin luistelukouluihin Kaarikouluun, Kaaritaitureihin ja KaariSalamoihin. Jäällä opettelemme luistelun perusteita ilolla ja leikkien ammattitaitoisten valmentajien opastuksella.

KAARINAN JÄÄHALLI                                                                

Lauantai klo 10:30–11:10 Kaarikoulu ja – taiturit                              

Kaarisalamat klo 11.10–11.50

 

PAIMION JÄÄHALLI

Lauantai klo 9:10–9:50 Kaikki ryhmät

                                                        

Tiistai Kaarikoulu ja – taiturit klo 17:00–17:40

Luistelukoulujumppa (40 euroa syksy) jäähallin peilisalissa tiistaisin klo 17:50–18:20

 

Syksyn luistelukoulujen hinnat: 120€ (1krt/vko) / 210€ (2krt/vko).

Kokeile kaksi ensimmäistä kertaa ilmaiseksi. Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja ryhmistä ja luistelun aloittamisesta ja ilmoittautua voit täällä.

Tiedustelut: luistelukoulu@kaarinantaitoluistelijat.fi / 040 542 6780 Johanna Vieno

3.9.2017

Luistelukoulun syksy käynninstyi

 

"Ilmassa oli jännitystä, kun lapset aloittivat kautensa Kaarinassa ja Paimiossa."

Uudet luistelukoululaiset ovat päässeet ottamaan ensimmäisiä potkujaan liukkaalla jäällä. Vaikka ilmassa oli havaittavissa jännityksen tuntua, luistelijoilta ei puuttunut rohkeutta ja reippautta, kun he tutustuivat jäähän Johannan ja muiden ohjaajien opastuksella.

Kaarinan Taitoluistelijoiden luistelukoulu aloitti kautensa ensimmäisten joukossa.

Luistelukoulussa opetellaan leikin avulla perusluistelutaito. Samalla lapsi kehittää tasapainoaan sekä oppii ilmaisemaan itseään musiikin avulla. Monipuolisena harrastuksena luistelu kehittää lisäksi mm. koordinaatiota, liikkuvuutta ja nopeutta. Luistelukouluohjaajat opettavat luistelutaidon ohella lapsille ryhmässä toimimisen pelisääntöjä sekä terveitä elämäntapoja. Luistelukoulusta saa vahvan pohjan eri jäälajeihin.

Ryhmissämme on edelleen tilaa sekä Kaarinassa että Paimiossa. Tutustu toimintaamme luistelukoulun sivuilla, ilmoittaudu ja tule mukaan.

- - - -

 

10.9.2017

Seurapäivän ohjelmatapahtumassa hienoja suorituksia

 

Seurapäivää vietettiin sateisena lauantaina. Yhteisöllinen tapahtuma lämmitti kylmässä jäähallissa ja sadekin pääsi unohtumaan. Ohjelmatapahtumassa nähtiin keskittyneitä luistelijoita ja upeita suorituksia. Esiintymisasuihinkin oli selvästi panostettu.

Valokuvaajamme Ville Vairinen vangitsi ohjelmatapahtuman huippuhetkiä kameraansa. Välähdyksiä upeista suorituksista löydät täältä

Saimme seurata tapahtumassa myös Kaarin Kansalliset noviisit sarjassa kilpailevan joukkueen Sparkle Edges, SM-joukkueiden Dream Edges ja Diamond Edges joukkueiden esiintymisiä.

Vieraaksi jäähallille saimme Taitoluisteluliiton Kehityspäällikkö Eeva Sunnarin. Hän totesi joukkueiden ohjelmia seurattuaan seuraavaa: "Mielenkiintoinen kausi edessä. Kaarin joukkueiden luistelu näyttää erittäin lupaavalta. On hienoa olla mukana Seurapäivässä."

Menossa mukana oli myös Lucky Skate ja seurayhteistyökumppanimme Roberts Berrie, joka edusti marjaisia ja terveellisiä välipaloja. Santtu Luojola kertoi luistimien huollosta ja teroituksesta. Tapahtumiin ja tunnelmiin voit vielä palata myös Facebookissamme.

Uuden kauden alkumetreillä palasimme vielä kevääseen ja seuran jättäneiden luistelijoiden kuulumisiin haastattelemalla luistelua muualla jatkavia Alisaa ja Charlottaa. 

 

Selkeät tavoitteet, luja tahto, määrätietoisuus ja laadukas valmennus - Alisan ja Charlottan unelmista tuli totta!

Viime keväänä varmistui Dream Edges joukkueessa kaudesta 2013 luistelleiden Alisa Peltosen ja Charlotta Demasör’in valinnat kansallisesti että kansainvälisesti kovatasoisiin Helsinkiläisiin SM-seniorimuodostelmaluistelujoukkueisiin. Kumpikin sai näin mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan: kehittyä luistelijana ja päästä osaksi suomalaista senioritason muodostelmaluistelun huippua.

Alisa luistelee tällä kaudella Rockettesissa (HTK), joka on Suomen vanhin muodostelmaluistelujoukkue. Joukkue on voittanut kolmesti maailmanmestaruuden ja sitä valmentaa turkulaislähtöinen Kaisa Arrateig.

Charlotta luistelee tällä kaudella HL:n Marigold IceUnit joukkueessa, joka on voittanut maailmanmestaruuden neljä kertaa. Joukkuetta valmentaa Anu Oksanen.

”Kaarinasta on hyviä muistoja ja paljon kavereita. En olisi päässyt Rockettesiin, jos en olisi ollut Kaarinassa. Olen kiitollinen siitä mitä olen saanut täällä oppia ja kokea.” - Alisa

Camilla Strandell-Laine 

30.9.2017

Dream Edges haastajajoukkueeksi

 

Dream Edges joukkue on on nimetty haastajajoukkueeksi, kun Taitoluisteluliiton Liittohallitus on vahvistanut junioreiden maajoukkuevalinnat kaudelle 2017-2018. Maajoukkueet ovat: Team Fintastic, HTK ja Musketeers, HL.
Menestyksekästä kautta 2017-2018 kaikille joukkueille!

- - - -

 

- - - -

 

- - - -

18.10.2017

Elementtikisat avaus kisakauteen 

 

Kaarin joukkueiden kilpailukausi sai avauksensa keskiviikkona 18.10.2017, kun tulokasjoukkueet Mini Edges, Little Edges, Amicus Aboenses (TRT) ja Team Passion (PoriTa) sekä minorijoukkueet Golden Edges ja Minores Aboenses (TRT) esittivät ohjelmiensa elementit.

Kansalliset noviisijoukkueet Sparkle Edges ja Team Fusion (PoriTa) sekä SM-noviisijoukkueet Diamond Edges ja Sun City Synchro (VG-62) sekä SM-juniorijoukkue Dream Edges esittivät vapaaohjelmansa. Kilpailun kuvat ovat katsottavissa täällä.

SM-joukkueet esittivät uudet ohjelmansa ensimmäisen kerran Pirkkolassa Preseason katselmuksessa 14.10.2017. Muodostelmaluistelun SM-sarjojen kilpailukausi avataan näyttävästi 4.-5.11. Gatorade Centerissä. Tervetuloa katsomaan, kun maailman parhaimpiin lukeutuvat muodostelmajoukkueet kohtaavat toisensa Turussa!

3.11.2017

Vahva alku kisakauteen

 

Seuramme SM-juniorijoukkue Dream Edges luisteli keskittyneesti herkän lyhytohjelmansa teemalla Syksy. Ilmaisullisesti kaunis ja puhdas ohjelma teki vaikutuksen yleisöön ja tuomaristoon. Joukkue lähtee sunnuntain vapaaohjelmakisaan toiselta sijalta.

SM-junioreissa lyhytohjelman jälkeen huomiseen kisaan lähtee sijalta yksi Musketeers, kaksi Dream Edges (Kaari) ja kolme Team Mystique (HSK).

Seuramme SM-noviisijoukkue Diamond Edges luisteli vahvasti lohkonsa toiseksi ja lunasti paikkansa SM-kilpailuihin 2018. Tällä kaudella joukkue luistelee Harry Potterin Salaisuuksien kammio teemalla. Joukkueen eläytyminen teemaan oli aistittavissa katsomossa asti kisasuorituksen aikana.

2. lohkon voitti Starlights (HL) pisteillä, Diamond Edges (Kaari) sijoittui toiseksi Kaari ja kolmanneksi sijoittui Valley Bay Synchronics (EsJt).

Tulokset

11.3.2018

Dream Edges MM-2018 Send off 

 

Dream Edges MM-2018 Send off -tapahtumassa näemme viimeisen kerran Suomessa kauniin ja koskettavan lyhytohjelman Syksy ja vaikuttavan ja ennakkoluulottoman vapaaohjelman Pako mielisairaalasta. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa kaikki ystävät, sukulaiset,fanit ja muodostelmaluistelun ystävät! Dream Edges edustaa Suomea Muodostelmaluistelun (jun) MM-kilpailuissa Zagrebissa Kroatiassa 16.-17.3.2018. Kaikki tuki on joukkueelle tärkeää. Tule lähettämään Team Finland 1 matkaan!

- - - -

 

18.3.2018

Menestyksekäs kilpailukausi päätöksessä

 

"Kaarin joukkueiden kunniakas kilpailukausi sai päätöksensä viikonloppuna."

FIN1 -joukkueena kisannut  Dream Edges sijoittu kärkipäähän 21 joukkueen MM-kilpailussa Zagrebissa. Joukkueen sijoitus oli 7.seitsemäs. Lauantain lyhytohjelmaa rasittivat virheet. Vapaaohjelmakilpailussa Dreamit ylsivät viidennelle sijalle yhdestä kaatumisesta huolimatta.

– Dream Edges luisteli vapaaohjelmastaan juuri sellaisen suorituksen, johon se näistä lähtökohdista pystyi. Luistelu ei ollut sitä, mitä parhaimmillaan olisi voinut toivoa, mutta tämä täytti tarkoituksensa. Tiesimme, että ensimmäisissä MM-kisoissa on paljon opittavaa. Tavoitteenamme on olla MM-kilpailuissa myös tulevina kausina, valmentaja Siiri Eskelinen korosti Suomen Taitoluistluliiton tiedotteessa.

Dream Edges -joukkueen menestyksekäs kausi ohjelmineen ei painu hetkessä unholaan. Seura on ylpeä viisi vuotta sitten perustetun juniorijoukkueen kärkipään sijoituksesta ensimmäisissä MM-kilpailuissa. Tulokset

 

Kansallisten sarjojen 3. kilpailu saatiin päätökseen tänään

 

Jymy-yllätyksen järjesti tulokasjoukkue Mini Edges, joka pienoisella kisakokemuksella ja ahkeran harjoittelun siivittämänä kapusi ison tulokassarjan kuudenneksi kilpailuohjelmaallaan Astronautit. Little Edges -joukkueen sijoitus oli neljäs tulokkaiden 13 joukkueen kolmosryhmässä. Sparkle Edges joukkueen sjoitus oli 18., Golden Edges 12. Aikuisjoukkue Vintage Edges sijoittui  seitsemänneksi. Kilpailun järjesti Naantalin VG-62 Gatorade Centerissä. Tulokset 

Uutinen luettavissa Kaarina-lehdessä

- - - -

 

Dream Edges -joukkueen unelma toteutui. Joukkue on ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleva joukkue, joka on edustanut Suomea Muodostelmaluistelun MM-kilpailuissa.

Ennakkolipunmyynti Kaarinan jäähallilla 20.3.2018 klo 16.00-17.30 ja 24.3.2018 klo10.30-14.30.  Lippuhinnat: Aikuiset 12 euroa, lapset 4-12 vuotiaat 8 euroa.

 

 

Kaarinan Taitoluistelijat 15 vuotta - juhlanäytös 27.3.2018

 

Seuran perinteikäs kevätnäytös luisteltiin teemalla Sirkus. Kiitokset katsojille, esiintyjille ja muille näytökseen osallistujille. Hyvää kevättä kaikille!

Lisää näytöskuvia: Tero Wester Photography

Kuvat: Ida Wester ja Tero Wester

21.4.2018

Dream Edges edusti tänään seuraamme Vierumäellä Suomen mestareiden jäägaalassa ja Suomen Taitoluisteluliiton palkitsemistilaisuudessa.

 

Joukkue palkittiin Suomen parhaalle SM-juniorijoukkueelle jaettavalla Jane Erkon maljalla sekä Vuoden lupaus -kiertopalkinnolla. Dream Edges on ensimmäinen muodostelmaluistelujoukkue, jonka nimi kaiverretaan vuoden lupaukselle myönnettävään lautaseen.

- - - -