Charlotta Demasör

Goden Edges -joukkueen vastuuvalmentaja. Mukana Dream Edges - ja Diamond Edges -joukkueen valmennuksessa.

Yhteystiedot:
saski@kaarinantaitoluistelijat.fi

Parasta valmentamisessa 
Parasta on, että työ on monipuolista ja saa auttaa eri-ikäisiä luistelijoita kehittymään ja samalla itsekin oppii jatkuvasti uutta.

Olen toiminut apuohjaajana ja -valmentajana luistelukoulusta Goldeihin Kaarinassa vuosina 2014–2017 samalla kun luistelin Dream Edges -junioreissa. Oman luistelu-urani päätyttyä palasin seuraan keväällä 2022.

Muodostelmaluistelussa hienointa
Muodostelmaluistelussa hienointa on yhdessä tiiminä aikaan saatu työ sekä yhdessä koetut ja opitut hetket. Kilpailusuoritus on samalla sekä urheilua että taidetta, mikä antaa ikimuistoisia hetkiä niin luistelijalle kuin katsojalle.

Oma luisteluhistoria
Aloitin luistelu-urani 10-vuotiaana Turun Riennon Taitoluistelijoissa, jossa luistelin SM-noviiseihin asti. Sieltä ura jatkui Kaarinaan Dream Edgesiin kausiksi 2013–2017. Viimeiset viisi vuotta urastani kului Marigold IceUnity:n riveissä, jossa saavutin MM-kullan ja kaksi MM-hopeaa.

Paras luistelumuisto
Niitä on monia. Ikinä en tule unohtamaan sitä hetkeä, kun pienen tytön unelma toteutui Marigoldeissa ja saavutimme Globenissa vuonna 2018 MM-kultaa. Myös tuorein MM-hopea vuodelta 2022 on jäänyt mieleeni, kun luistelimme vapautuneesti ja luistelusta nauttien, mikä palkittiin nousulla lyhytohjelman neljänneltä sijalta MM-hopealle parin vaikeamman koronakauden jälkeen. Junnuvuosilta historiallinen SM-pronssi vuonna 2017 on ehdottomasti myös yksi parhaista luistelukokemuksistani.

Koulutus
Opiskelen ruotsinkielisessä ammattikorkeakoulu Arcadassa liikunnanohjaajaksi.