Luistelukouluvalmentajat


Sara Johansson

Mini Edges -joukkueen vastuuvalmentaja. Mukana Little Edges - ja Golden Edges -joukkueiden valmennnuksessa.

 

Janda Tuominen

Luistelukouluvalmentaja. Apuvalmentajana Sparkle Edges -kehitysryhmässä.

Parasta valmentamisessa
Parasta valmentamisessa on lasten ilo ja into harjoituksissa sekä nähdä yksilöiden kehitystä ajan mittaan. Aloitin valmentamisen keväällä 2022

Muodostelmaluistelussa hienointa
Parasta on ehdottomasti joukkue, joka on aina tukena ja jonka kanssa voi jakaa ilon ja surun hetket. Muodostelmaluistelussa hienoa on myös luovuus.

Oma luisteluhistoria
Oma luistelu-urani kesti 14 vuotta. Aloitin luistelun Kaarinan Taitoluistelijoiden luistelukoulussa 5-vuotiaana ja jatkoin siitä SM-junioreihin asti. Lopetin urani vuonna 2021 Dream Edges -joukkueessa, jossa luistelin viimeiset 5 kautta.

Paras luistelukokemus 
Parhaita luistelukokemuksiani on vuoden 2017 SM-pronssi sekä ensimmäinen Suomen mestaruus 2018. Tuntui hienolta saavuttaa seurahistoriaa ja saada palkinto kauden aikana tehdystä työstä. Myös MM 2019 vapaaohjelma on jäänyt mieleen upeasta fiiliksestä jäällä sekä suorituksen jälkeen.

Koulutukset: LiiKun nuoren ohjaajan koulutus


Roosa Kuiko

Luistelukoulunvastuuvalmentaja

Parasta valmentamisessa
Valmentamisessa parasta on nähdä lasten kehittyvän ja huomata luistelun ilo! Olen aloittanut valmentamisen keväällä 2019.

Muodostelmaluistelussa hienointa
Muodostelmaluistelussa parasta on ehdottomasti hyvä joukkuehenki ja yhteen hiileen puhaltaminen.

Oma luisteluhistoria
Aloitin luistelun 5-vuotiaana Kaarinan taitoluistelijoissa, ja etenin luistelijapolullani junioreihin asti. Luistelin Dream Edges -joukkueessa kuusi ikimuistoista kautta.

Paras luistelukokemus
Minulla on paljon hyviä luistelumuistoja, mutta päälimmäisenä tulee mieleen junioreiden MM-kisoissa 2019 luisteltu vapaaohjelma. Jäällä oleva tunnelma oli jotain aivan uskomatonta ja suoritus meni ihan nappiin. Lisäksi Suomen mestaruudet vuosina 2018 ja 2019 ovat olleet ikimuistoisia. Joukkueen kanssa vietetyt leirit ovat olleet myös luistelu-urani huippuhetkiä.


Nora Johansson

Luistelukouluvalmentaja

Anni Moisio

Luistelukouluvalmentaja

Noora Räkköläinen

Luistelukouluvalmentaja

Elsa Virta

Luistelukouluvalmentaja