Ilmoittautuminen luistelukouluihin


  • Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-jäsenpalvelussa
  • Tapahtumat-välilehdeltä löytyy "Luistelukoulu - kevät 2023"
  • Jos haluat ilmoittautua luistelemaan kaksi kertaa viikossa, valitse joko maanantain tai lauantain ryhmä ja siellä "Luistelukoulu 2 krt / viikko".
  • Ilmoittautumisen jälkeen luo myClub-tunnus (huoltajalle, ei luistelijalle). Jos sinulla on jo myClub-tunnus jonkun toisen seuran kautta, voit käyttää samaa tunnusta.
  • Rekisteröi jäsentili, johon tulee ensin luistelijan tiedot ja huoltajan sähköpostiosoite.
  • Huoltajan tiedot -kohdassa täytä uudelleen sama sähköpostiosoite kuin tunnusta luodessa sekä huoltajien puhelinnumerot. Tietoihin on tärkeää laittaa molempien huoltajien sähköpostiosoitteet, jos molemmat huoltajat haluavat myClubin kautta tulevat tiedotteet ja viestit.


Vakuutukset

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla STLL:n luistelupassi. Kaarinan Taitoluistelijat hankkii luistelukoulupassin kaikille alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille.

Luistelukoulupasseja on vakuutuksettomia tai vakuutuksen sisältäviä. Jos luistelijalla ei ole harrastuksen kattavaa omaa tapaturmavakuutusta, seura hankkii luistelukoululaiselle vakuutuksen sisältävän luistelupassin. Selvitäthän vakuutuksen kattavuuden vakuutusyhtiöstäsi ennen ilmoittautumista. Luistelukoulupassi sisältyy luistelukoulun kausimaksuun.

Lisätiedot Suomen Taitoluisteluliitto / Harrastelupassit


Poissaolojen korvaaminen muilla tunneilla

Seuran tai halliyhtiön toiminnan seurauksena peruuntuneet luistelukerrat pyritään korvaamaan seuran ilmoittamilla vaihtoehtoisilla kerroilla. Pidempiaikaisista sairauksista johtuvien poissaolojen korvaaminen on myös mahdollista seuran puheenjohtajan suostumuksesta, puheenjohtaja@kaarinantaitoluistelijat.fi. Jälkimmäisissäkin tapauksissa korvaaminen on mahdollista vain seuran ilmoittamina ajankohtina.


Luistelukoulun lopettaminen

Mikäli luistelija lopettaa luistelukoulun kauden aikana tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse: luistelukoulu@kaarinantaitoluistelijat.fi