Siiri Eskelinen

Seuran päävalmentaja. 
Mukana joukkueiden Dream Edges ja Diamond Edges valmennustiimeissä.

Yhteystiedot: siiri@kaarinantaitoluistelijat.fi
puh. 050 544 3711

Parasta valmentamisessa
Parasta työssäni on sen monipuolisuus. Muodostelmaluistelu on yhtä lailla urheilua ja taidetta, valmentaminen taas tietotyötä, ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa toimimista ja fyysistä työtä. Suhtaudun työhöni suurella intohimolla, pyrkien aina kehittämään joukkueitamme ja itseäni eteenpäin yhdessä määrätietoisten nuorten urheilijoidemme kanssa. Joukkuelajin parissa toimimisessa suuri rikkaus on myös työyhteisö, jossa tiimityö sujuu luonnostaan ja yhteishenki on korkealla!

Oma luisteluhistoria
Luistelu-urani alkoi Turun Riennon Taitoluistelijoiden luistelukoulussa ja kulki Turun ja Naantalin joukkueiden kautta Helsinki Rockettesin riveihin. Kilpauran päätyttyä siirtyminen valmentajaksi oli luonteva valinta sillä olin jo vuosia autellut ja sijaistanut valmennuspuolella oman luistelun ohella.

Koulutus
Valmentajan erikoisammattitutkinto (Vierumäen urheiluopisto), Valmentajan ammattitutkinto (Liikuntakeskus Pajulahti), Humanististen tieteiden kandidaatti (Helsingin yliopisto), Muodostelmaluistelun II-tason valmentajakoulutus (Suomen Taitoluisteluliitto), Taitovalmennuksen täydennyskoulutus (Jyväskylän yliopisto), NLP Master Practitioner (Selkäcenter Helsinki) sekä useita lyhyempiä täydennyskoulutuksia ja seminaareja.

Kaari Taitoluistelijoissa valmentamisen ohella olen toiminut myös koreografina ja valmennuskouluttajana Suomessa ja ulkomailla.