Luistelukoulut

 

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita leikkien ja ratojen avulla ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. 

Luistelukoulun tavoitteena on opettaa lapsille hyvä perusluistelutaito. 

 

LUISTELUKOULUT JATKUVAT TAAS SYKSYLLÄ 2024! 

Lähde mukaan oppimaan luistelua ilon ja leikin kautta koulutettujen ohjaajien johdolla. Luistelukoulut soveltuvat kaikille 2–8-vuotiaille lapsille. Jäällä lapsia auttaa ohjaajien lisäksi assarit, jotka ovat seuran kokeneempia luistelijoita.

 

Syyskauden luistelukoulun starttikarnevaali 31.8 Kaarinan jäähallissa. Starttikarnevaali on maksuton, joten Tervetuloa mukaan! Tarkempi kellonaika tarkentuu myöhemmin.

Luistelukoulun syyskausi alkaa virallisesti 2.9.2024. Ilmoittautumista ei ole vielä avattu, mutta halutessasi voit tiedustella lisää osoitteesta: luistelukoulu@kaarinantaitoluistelijat.fi

 

Hinta: 
1 krt/vkossa 140 €, 2.9 alkaen 
2 krt/vkossa 240 €, 2.9 alkaen
(+ jäsenmaksu 30 €/kausi)

Hintaan kuuluu yhteensä 14 luistelukertaa (ei syyslomaviikolla).

 

Lisätiedot luistelukoulu@kaarinantaitoluistelijat.fi

 

 

Katso kevään luistelukoulutuntien teemat tästä.

 

 

 


Lapsilähtöisen valmennuksen ja mielekkään harjoittelun takaamiseksi lapset jaetaan jäällä iän sekä taitotason mukaan pienryhmiin. Jokainen luistelukoululainen saa seuran oman merkkisuoritusvihon, jonka avulla luistelijat, vanhemmat, luistelijat sekä valmentajat pystyvät seuraamaan luistelijan kehittymistä kauden aikana. Luistelukoulutunnit noudattavat kauden alussa tehtyä kausisuunnitelmaa. 

Luistelukouluun tullessa luistelijalta ei vaadita aikaisempaa luistelukokemusta. Luistelukoulussa harjoitellaan yksi tai kaksi kertaa viikossa. 

Luistelukoulun jälkeen luistelija voi halutessaan siirtyä harrastamaan seuran muissa ryhmissä.  

 

Huom! Ilmoittaudu aina ennen jäälle tuloa myClub-palvelussa.

Jos päätät lopettaa, ilmoitathan siitä osoitteeseen luistelukoulu@kaarinantaitoluistelijat.fi

 

 

Luistelukoulun jälkeen kehitysryhmään tai harrasteryhmään?

Luistelukoulun jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta Star Edges -kehitysryhmässä ja edelleen seuran kilpaurheilujoukkueissa. 6–12-vuotiaat voivat halutessaan ilmoittautua myös seuramme Sparkle Edges -harrasteryhmään