Kausi 2014-2015

- - - -

15.7.2014

Kaarin SM-joukkueet palanneet kesätauolta

 

Diamond Edges

Seuramme SM-noviisijoukkue Diamond Edges ja SM-junorijoukkue Dream Edges palasivat tänään kesälomalta ja ottivat ensituntumaan jäähän Paimion jäähallissa.

- - - -

 

10.8.2014

Dream Edges ja Diamond Edges leirillä...

Diamond Edges
Dream Edges

SM-joukkueet viettivät työntäyteisen viikon Kisakallion Urheiluopistolla elokuun alussa. Rankan harjoittelun lomassa joukkueet muistivat myös rentoutua uiden, saunoen ja hyvästä ruoasta nauttien. Leirinohjelma sisälsi luonnollisesti myös uusien joukkuelaisten leirikasteen.

- - - -

 

17.8.2014

Golden Edges leirillä Säkylässä

Golden Edges

Kaarinan Taitoluistelijoiden minorijoukkue Golden Edges leireili kuluneena viikonloppuna Säkylässä hioen kauden ohjelmaansa. Leiri sujuikin erittäin aurinkoisissa tunnelmissa ja harjoittelun lomassa joukkue vietti aikaa yhdessä rentoutuen ja uusiin jäseniinsä tutustuen. Joukkue on palannut takaisin kotiin Kaarinaan ja jatkaa yhdessä kisaohjelmaa parannellen taas ensi viikolla.

- - - -

 

LUISTELUKOULUT

Kaarinassa ma 1.9. ja Paimiossa la 6.9. alkaen

 

Ryhmät:

Kaarikoulu     3−6v  1 tai 2 krt/vko (la tunti myös Paimiossa)

Kaaritaiturit   6−10v  1 tai 2 krt/vko (la tunti myös Paimiossa)

Star Edges     3−8v  2 krt/vko

 

Harjoitusajat:

Kaarikoulu ja kaaritaiturit

ma 17:00–17:40 Kaarinassa ja/tai

la 9:10–9:50 Paimiossa, 10:30–11:10 Kaarinassa

Star Edges

ma 16:20–17:00 ja la 11:10–11:50 Kaarinassa

 

Hinnat:

Syksy 2014: 120 € (1 krt/vko), 210 € (2 krt/vko).
Voit kokeilla kaksi ensimmäistä luistelukoulutuntia maksutta.

 

Tied. 045 167 5618 (Johanna) tai kaariluistelukoulut[ät]gmail.com

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

 

TERVETULOA MUKAAN!

- - - -

 

1.9.2014

Luistelukoulun syyslukukausi käynnistyi Kaarinassa

Kaarinan Taitoluistelijoiden luistelukoulun syyslukukausi käynnistyi tänään maanantaina 1. syyskuuta Kaarinan jäähallissa. Aurinkoisesta syyspäivästä huolimatta jäällä nähtiin ilahduttavan runsaslukuinen joukko lapsia. Osalle luisteluharrastus oli tullut tutuksi jo viime keväänä, osa otti ehkä vasta ensimmäistä kertaa tuntumaa jäähän.

Luistelukoulussa on vielä tilaa, joten vaikka et ensimmäiselle tunnille tänään ehtinytkään olet tervetullut liittymään iloiseen joukkoomme esimerkiksi jo ensi lauantaina 6. syyskuuta!

Luistelukoulun opetuksesta vastaavat seuramme kokeneet valmentajat apunaan seuramme luistelijoita Dream Edges ja Diamond Edges joukkueista.

- - - -

 

 

- - - -

 

Ilmoittaudu syysloman luistelukouluun tästä >>

- - - -

 

17.9.2014

Kansainväliset kilpailut kaudella 2014-2015

Kaarinan Taitoluistelijoiden Dream Edges ja Diamond Edges joukkueilla on tälläkin kaudella ilo ja kunnia edustaa Suomea kansainvälisissä kilpailuissa.

Dream Edges osallistuu Salzburgissa Itävallassa järjestettävään
Mozart Cup -kilpailuun 23.-25. tammikuuta.

Diamond Edges osallistuu Berliinissä Saksassa järjestettävään
Cup of Berlin -kilpailuun heti joulutauon jälkeen 9.-11. tammikuuta.

Päätöksen edustuksista on tehnyt Suomen Taitoluisteluliitto.

- - - -

 

27.9.2014

Kaarinan Taitoluistelijoiden seurapäivä

Luistelukoulutunti
Tunnelmia hallin tuloaulasta

Kaarinan Taitoluistelijoiden järjestyksessään toista seurapäivää vietettiin tänään lauantaina Kaarinan jäähallissa. Ohjelmassa oli mm. luistelukoulutunti sekä luistelukoulun kaverikerta, jonne pienten luistelijoiden kanssa jäälle oli kutsuttu oma äiti tai isä, kummi tai se paras kaveri. Seurapäivänä esiintyivät myös Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-joukkueet Dream Edges ja Diamond Edges, joiden esitykset  varmasti sävähdyttivät katsomossa ollutta runsaslukuista yleisöä.

Päivän aikana oli lisäksi mahdollisuus myydä vanhoja varusteita varustekirppiksestä, hankkia lisätietoa seuran yhteistyökumppaneista, tavata seuran puheenjohtaja Maija sekä seuratyöntekijä Virpi, osallistua arpajaisiin, tehdä edullisia ostoksia eri myyntipisteissä jne.

Tapahtuman ehkäpä suosituin piste oli tänäkin vuonna buffet - Sarin seurapäivä olikin varsin työntäyteinen, sillä mehukanisteri tyhjeni kovaa vauhtia ja myös keksit tuntuivat maistuvan pienille ja vähän isommillekin luistelijoille.

Toivottavasti kaikki viihdyitte Kaarin seurapäivillä!

Diamond Edges
Dream Edges

- - - -

 

20.10.2014

Elementtikilpailut

Kaarinan Taitoluistelijat avasi kilpailukauden Kaarin perinteeksi muodostuneella elementtikilpailulla tiistaina 14.lokakuuta. Paikalle oli tullut ilahduttava määrä joukkueita Turusta, Naantalista, Paraisilta ja jopa Porista asti! Mukana elementtejä tekemässä tuomarien valvovien silmäparien edessä olivat myös Kaarin oman joukkueet Mini Edges, Little Edges ja Golden Edges. Elementtikilpailut huipentuivat SM-sarjalaisten esittäessä omat kilpailuohjelmansa - jäällä nähtiin Naantalin ja Porin lisäksi ryövärijengi Diamond Edges sekä Dream Edges vapaaohjelmallaan The Dragon.

Suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille upeasta elementtikilpailusta!

Mini Edges
Little Edges
Golden Edges
Ryövärijengi - Diamond Edges
The Dragon - Dream Edges

- - - -

 

26.10.2014

SM-kenraali HK-areenalla

Dream Edges
Diamond Edges

Muodostelmaluistelun ystäviä hemmoteltiin sunnuntai-iltapäivällä HK-areenalla, kun SM-joukkueet Naantalista ja Kaarinasta esittivät omat kilpailuohjelmansa hallin katsomoon saapuneelle kannustusjoukolle. Ja yleisö sai mitä oli tullut hallilta hakemaan - VG-62:n Sun City Swing ja Kaarin Dream Edges esittivät meille upeat lyhyt ja vapaaohjelmansa. SM-juniorien vaihtaessa kilpailuasuaan saimme nauttia SM-noviivisien taidokkaista esityksistä - VG-62:n Sun City Synchro ja Kaarin Diamond Edges eivät myöskään tuottaneet pettymystä hyvää tottuneelle yleisölle vaan luistelivat omat vapaaohjelmansa varmasti ja tyylikkäästi läpi.

Näistä asetelmista on molempien seurojen SM-joukkueiden hyvä lähteä kohti marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä järjestettäviä 1.SM-valintakilpailuja!

Tsemppiä!

- - - -

 

7.11.2014

1. SM-valintakilpailut tulevana viikonloppuna Helsingissä

Helsingin Taitoluisteluklubi HTK järjestää tulevana viikonloppuna muodostelmaluistelun 1. SM-valintakilpailut Helsingin jäähallissa.
Kaarinan Taitoluistelijoita viikonlopun SM-valintakilpailussa edustavat SM-juniorijoukkue Dream Edges ja SM-noviisijoukkue Diamond Edges.

 

Aikataulu

lauantai - lyhytohjelmakilpailu

SM-juniorit kello 16:20-

 

sunnuntai - vapaaohjelmakilpailu

SM-noviisit kello 14:30-

SM-juniorit kello16:06-

 

Lisätietoa kilpailusta aikatauluineen löydät HTK:n kisasivulta.

Kilpailun tulokset

SM-valintakilpailun tuloksia voit seurata lähes reaaliajassa STLL tulossivulta. Kilpailuja voi seurata myös netissä Sport TV:n välityksellä.

- - - -

 

8.11.2014

1. SM-valintakilpailut käynnissä

Dream Edges

Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-juniorijoukkue Dream Edges on aloittanut oman urakkansa muodostelmaluistelun SM-valintakilpailuissa Helsingissä. Ensimmäisenä kilpailupäivänä luisteltiin SM-juniorien lyhytohjelmakilpailu, jossa Dream Edges sijoittui upeasti 8.sijalle yhteispisteillä 39,34.

Huomenna on vapaaohjelmien vuoro ja silloin kilpailee myös seuramme SM-noviisijoukkue Diamond Edges. Ryövärijengi luistelee jäälle omaa esitystään varten aikataulun mukaisesti kello 15:25. Kaarinalaisten kisaviikonloppu huipentuun Dream Edges joukkueen The Dragon vapaaohjelmaan kello 17:03.

1. kilpailupäivän tulokset

- - - -

 

15.11.2014

Muodostelmaluistelun kutsukilpailut Porissa

Porin Taitoluistelijat ry järjestää sunnuntaina muodostelmaluistelun kutsukilpailut Isomäen jäähallissa Porissa. Kaarinasta kilpailemaan lähdössä ovat seuramme tulokasjoukkue Little Edges, minorijoukkue Golden Edges, aikuisjoukkue Vintage Edges sekä SM-noviisijoukkue Diamond Edges.

Lisätietoa kilpailusta löydät PoriTa:n nettisivulta.

- - - -

 

Kansallisten sarjojen
1. kilpailu

Helsingin Luistelijat isännöin tulevana viikonloppuna kansallisten sarjojen 1. kilpailua Espoossa Barona Areenalla. Kilpailu on kaksipäiväinen ja kaikki mukana olevat Kaarinan joukkueet - Little Edges, Golden Edges ja Vintage Edges - kilpailevat sunnuntaina 23.päivä.

Kilpailun nettisivut löydät täältä.

Tulokset päivittyvät kilpailun edetessä STLL:n tulospalveluun.

- - - -

 

9.11.2014

Diamond Edges SM-finaaliin!

Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-noviisijoukkue Diamond Edges sijoittui tänään Helsingin jäähallissä pidetyssä muodostelmaluistelun 1. SM-valintakilpailussa 3. sijalle taaten joukkueelle pääsyn suoraan helmikuun lopulla Tampereella luisteltavaan muodostelmaluistelun SM-finaaliin!

Kaarinalaisten hienoa viikonloppua täydensi SM-juniorijoukkue Dream Edgesin hyvä suoritus. Dream Edges keräsi kasaan 1. valintakilpailussa yhteispisteet 109,60 - yli 10 pistettä enemmän, kuin viime helmikuun SM-finaalissa! Pistemäärä riitti kilpailussa 9. sijaan, joka sekin on kaksi pykälää ylempänä viime vuotiseen finaaliin nähden!

Tästä on molempien Kaarin SM-joukkueiden hyvä jatkaa kohti 2. valintakilpailuja sekä kauden päätavoitetta - helmikuun SM-finaalia!

Onnittelut molemmille joukkueille viikonlopun saavutuksesta!

1.SM-valintakilpailun tulokset

 

Diamond Edges
Dream Edges
Diamond ja Dream Edges (kuva: Petri Virta)

- - - -

 

17.11.2014

Kaarinalaisille kultaa Porin kutsukilpailuissa

Kaarinan Taitoluistelijoiden muodostelmajoukkueet menestyivät hyvin viikonloppuna Porissa järjestetyissä kutsukilpailuissa. Kilpailuun osallistuivat Kaarinasta tulokasjoukkue Little Edges, minorijoukkue Golden Edges, aikuisjoukkue Vintage Edges sekä SM-noviisijoukkue Diamond Edges. Kaikki joukkueet sijoittuivat omissa sarjoissaan 1. sijalle ja jäällä nähtiinkin tulosten selvittyä iloisia ja omaan suoritukseensa silminnähden tyytyväisiä luistelijoita. Myös katsomossa tunnelma oli korkealla Kaarin fanien iloitessa oman seuransa joukkueiden hienosta menestyksestä.

Hieno päivä - kiitos kaikille luistelijoille!

Kilpailun tulokset:

tulokkaat

minorit

aikuiset

SM-noviisit

- - - -

 

23.11.2014

Kansallisten sarjojen 1.kilpailu

Kaarinan Taitoluistelijoiden joukkueet menestyivät hyvin kuluneena viikonloppuna Espossa Barona Areenalla luistellussa kansallisten sarjojen 1. kilpailussa.

Tulokkaat sarjassa luistellut Kaarinan Little Edges joukkue oli hienosti oman lohkonsa 4. pisteillä 53.40. Minorit sarjaan osallistunut Golden Edges joukkue sijoittui niin ikään hienosti 4. sijalle pisteillä 69.90. Aikuisten sarjassa kilpaileva Vintage Edges joukkue sijoittui oman sarjansa kilpailussa upeasti sijalle 2.

Kilpailun tulokset

Onnittelut kaikille joukkueille hyvistä suorituksista!

- - - -

 

30.11.2014

Minoreille kultaa Riihimäeltä, SM-noviisit kolmansia

Riihimäen Jäätaiturit järjesti muodostelmaluistelun kutsukilpailut sunnuntaina 30.marraskuuta Riihimäen vanhassa jäähallissa. Kaarinasta kutsukilpailuihin osallistuivat SM-noviisijoukkue Diamond Edges ja minorijoukkue Golden Edges - näiden lisäksi junioreille ja tulokkaille oli omat sarjansa. Golden Edges sijoittui kilpailussa hienosti 1. sijalle pisteillä 62.33. Myös Diamond Edges pysyi mitalikannassa sijoittuen tänään 3. sijalle pisteillä 62.67.

Onnittelut mitalisteille!

Tulokset

- - - -

 

Viime vuoden tapaan joulujuhla videoidaan - kaikilla halukkailla onkin mahdollisuus tilata itselleen mukava muisto joulujuhlasta. Katso lisätiedot ja tilaa joulujuhla-DVD tästä.

- - - -

 

7.12.2014

Little Edges hopealle

Kaarinan Taitoluistelijoiden tulokasjoukkue Little Edges osallistui tänään TRT:n järjestämiin kutsukilpailuihin Kupittaalla jäähallissa. Joukkue sijoittui hienosti toiselle sijalle pisteillä 52.33.

- - - -

 

12.12.2014

Muodostelmaluistelun 2. SM-valintakilpailut

Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-juniorijoukkue Dream Edges lähtee huomiseen vapaaohjelmakilpailuun sijalta 6. Joukkue esitti tänään Espoon Barona-areenalla lyhytohjelmansa singing in the rain ansaiten siitä yhteispisteet 42.24. 

SM-noviisijoukkue Diamond Edges sijoittui tänään hienosti 4.sijalle yhteispisteillä 44.71. Joukkue varmisti oman SM-finaalipaikkansa jo 1. valintakilpailuissa marraskuussa sijoittuen silloin omassa lohkossaan 3. sijalle.

Kilpailut jatkuvat huomenna sunnuntaina SM-juniorien ja SM-seniorien osalta vapaaohjelmakilpailulla. Dream Edges luistelee jäälle sunnuntaina kello 17:55 ja esittää vapaaohjelmansa Dragon.

Kilpailua voi lauantain tapaan seurata Sport TV:n välityksellä.

Kilpailun lopputulokset löydät täältä - huomisen sunnuntain SM-juniorin vapaaohjelmakilpailun tulokset päivittyvät tänne kilpailun alettua.

- - - -

 

14.12.2014

Dream Edges ja Diamond Edges SM-finaaliin!

Molemmat seuramme SM-joukkueet ovat vahvistaneet paikkansa helmikuun lopulla Tampereella järjestettävässä muodostelmaluistelun SM-loppukilpailussa. Dream Edges ei yltänyt tänään omassa vapaaohjelmassaan aivan kauden parhaimpaan suoritukseensa, mutta eilisen loistavan lyhytohjelmakilpailun ansiosta joukkue saavutti kuitenkin aivan kelpo sijan ollen kokonaiskilpailun 10. Muodostelmaluistelun SM-loppukilpailu luistellaan helmikuun lopulla Tampereella - sitä ennen luistelijat valmentajineen suuntaavat kuitenkin hyvin ansaitulle joululomalle sekä käyvät kilpailemassa Berliinissä (Cup of Berlin) ja Itävallassa (Mozart Cup).

Tulokset

Onnittelut molemmille joukkueille SM-loppukilpailupaikasta!

- - - -

 

- - - -

 

- - - -

Hiihtoloman luistelukoulussa paikkoja vielä jäljellä. Voit ilmoittautua paikan päällä.

6.1.2015

Little Edges joukkueelle kultaa

Kaarinan Taitoluistelijoiden tulokasjoukkue Little Edges voitti kultaa tänään HK-areenalla järjestetyssä muodostelmaluistelun kutsukilpailuissa. Kaarinalaisten hienoa menestystä täydensi Diamond Edges joukkueen 2. sija SM-noviisien sarjassa sekä Dream Edges joukkueen hieno 4.sija SM-juniorien kilpailussa. Minorijoukkue Golden Edges ei tänään yltänyt aivan parhaimpaansa ollen minorien kilpailussa 7.

Onnittelut kaikille Kaarin joukkueille hienosti menneestä kisapäivästä!

Kilpailun tulokset

- - - -

 

- - - -

9.1.2015

Diamond Edges joukkueelle KULTAA Cup of Berlin -kilpailussa

SM-noviisijoukkue Diamond Edges on voittanut kultaa Cup of Berlin -kilpailussa Saksassa pisteillä 47.62. Timanttien lisäksi vuoden 2015 ensimmäiseen muodostelmaluistelun kv-kilpailun noviisisarjaan osallistui myös
Blue Arrows Espoosta, joka sijoittui kisassa toiseksi pisteillä 46.76. Koko seuraväki ja kannustusjoukot kotoa onnittelevat tyttöjä ja valmentajia hienosta suorituksesta! ONNEA!

Kilpailun tulokset

ML kv-kilpailut kaudella 2014-2015

- - - -

 

10.1.2015

Diamond Edges on kotiutunut mitalit kaulassa

Kultaa Cup of Berlin -kilpailussa saavuttanut Diamond Edges on saapunut takaisin kotihallilleen. Onnea joukkueelle vielä kerran!

18.1.2015

Aluemestaruuskilpailuissa Kaarin juhlaa

Seuramme joukkueet sijoittuivat hienosti tänään Marli Areenalla käydyissä vuoden 2015 aluemestaruuskilpailuissa.

Tulokasjoukkue Mini Edges luisteli vauhdikkaasti sijalle 6. Little Edges voitti tulokassarjan, Golden Edges minorisarjan, Diamond Edges SM-noviisisarjan ja Vintage Edges aikuisten sarjan. SM-juniorijoukkue Dream Edges luisteli hienosti hopeaa. Onnea kaikille joukkueille upeista suorituksista!

Tarkat tulokset löytyvät täältä:

http://www.turunriennontaitoluistelu.fi/kilpailut/ml-l-s-n-aluemestaruuskilpailut-/tulokset/

- - - -

 

25.1.2015

Dream Edgesille menestystä Mozart Cupissa

Seuramme SM-juniorijoukkue Dream Edges luisteli hienosti sijalle 4. Itävallan Salzburgissa käydyssä kansainvälisessä Mozart Cup 2015 -kilpailussa. Dream Edges sai ohjelmistaan yhteispisteet 129,17. Juniorisarjassa luisteli yhteensä 18 joukkuetta Euroopasta, Venäjältä, Yhdysvalloista ja Kanadasta.

Onnea Unelmille hienoista ohjelmista ja sijoituksesta!

Tarkat tulostiedot löytyvät:
http://www.skateaustria.com/ergebnisse_201415/mozartcup/isu_mozartcup/

- - - -

 

22.1.2015

Kutsukilpailut 1.2.2015

 

Kaarinan Taitoluistelijat järjestää muodostelmaluistelun kutsukilpailut 1.helmikuuta 2015 Marli Areenalla klo 10-15. Siirry kilpailun nettisivuille tästä.

Talkoolistalla on vielä useita tehtäviä odottamassa tekijäänsä. Rohkeasti mukaan myös uudet tekijät, talkoolaisten infotilaisuus/ perehdytys järjestetään Kaarinan jäähallin kahviossa lauantaina 24.1. klo 12.00. Talkoolistalle pääset tästä.

- - - -

 

                                                                                                             1.2.2015

Little Edges ja Golden Edges juhlivat kultaa seuramme kutsukilpailuissa tänään

Tulokasjoukkueemme Little Edges ja minorijoukkueemme Golden Edges luistelivat hienot ohjelmat Marli Areenan jäällä ja saivat kotiin viemisiksi kultaiset mitalit. Seuramme SM-noviisijoukkue Diamond Edges ylsi tänään toiseksi. Myös SM-juniorijoukkue Dream Edges ja aikuisjoukkue Vintage Edges saivat kaulaansa hopeiset mitalit. Seuramme toinen tulokasjoukkue Mini Edges kartutti kilpailukokemustaan sijoittuen viidenneksi.

Tulokassarjassa Sun City Sequins (VG-62) sijoittui toiseksi ja Amicus Aboenses (TRT) kolmanneksi. Minorisarjassa hopeaa otti Sun City Sweets (VG-62) ja pronssia Minores Aboenses (TRT). Aikuisten sarjassa voiton vei tänään Sand Christals (RNK). SM-noviisisarjan voitti Blue Arrows (ETK) ja kolmanneksi luisteli Sun City Synchro (VG-62). SM-juniorisarjassa voitto matkasi Espooseen Reflectionsin (ETK) mukana.

Kiitos upeasta päivästä kaikille luistelijoille ja onnea hienoista esiintymisistä!

Tarkat tulokset löytyvät kilpailun nettisivuilta:

https://www.kaarinantaitoluistelijat.fi/tapahtumat/2014-2015/kutsukilpailut-1-2-2015/tulokset/

 

                                                                                                      7.2.2015

2. kansalliset valintakilpailut Espoon Barona Arenalla                

Seuramme tulokasjoukkue Little Edges, minorijoukkue Golden Edges ja aikuisjoukkue Vintage Edges ovat kotiutuneet kansallisten sarjojen 2. valintakilpailuista Espoon Barona Arenalta.


Vintage Edges sijoittui hienosti kolmanneksi pisteillä 65,40, Little Edges viidenneksi pisteillä 51,20 ja Golden Edges viidenneksi pisteillä 26,39 (ISU). Hyvin meni! Onnea kaikille joukkueille!

 

Kilpailun tulokset löytyvät täältä.

- - - -

 

17.2.2015

Dream Edges luisteli toiseksi Lahdessa

Seuramme SM-juniorijoukkue Dream Edges osallistui ystävänpäivänä 14.2 Lahden Taitoluistelijoiden kutsukilpailuihin. Kauloissa kulki kotiin tuomisena hopeiset mitalit pisteillä 87,75. Onnea Unelmille!


SM-juniorisarjan ensimmäinen sija matkasi Helsinkiin Musketeersien mukana. Kolmanneksi luisteli järjestäjäseuran Team Estreija.

Kilpailun tulokset

- - - -

 

9.2.2015

Muodostelmaluistelun SM-kilpailut 2015

Muodostelmaluistelun SM-kilpailut luistellaan maaliskuun vaihteessa 28.2.-1.3. Tampereella. Kilpailuissa seuraamme edustavat SM-noviisijoukkue Diamond Edges ja SM-juniorijoukkue Dream Edges.

 

- - - -

 

1.3.2015

Muodostelmaluistelun SM-kilpailut 2015 luisteltiin Tampereella

Muodostelmaluistelun SM-kilpailut luisteltiin Tampereella 28.2.-1.3.2015. Seuramme SM-noviisijoukkue Diamond Edges oli omassa sarjassaan 11. pisteillä 43,73. SM-juniorijoukkue Dream Edges oli 10. yhteispisteillä 112,64. Onnittelut molemmille joukkueille hienoista esiintymisistä SM-jäällä! 

SM-noviisisarjan Suomen mestaruuden voitti Finettes (HTK), toiseksi tuli Team Dynamique (HSK) ja kolmanneksi Starlights (HL). SM-juniorisarjan Suomen mestaruuden voitti Musketeers (HL), toiseksi tuli Team Fintastic (HTK) ja kolmanneksi Stella Polaris (OLK). SM-seniorisarjan Suomen mestaruuden voitti Marigold IceUnity (HL), toiseksi tuli Rockettes (HTK) ja kolmanneksi Team Unique (HSK). Onnea!

 

Tulokset

 

- - - -

 

 

8.3.2015

Menestystä Rauman kutsukilpailuissa

Golden Edges, Little Edges ja Mini Edges osallistuivat sunnuntaina 8.3. Raumalla järjestettyihin kutsukilpailuihin. Golden Edges luisteli minorisarjan voittoon pisteillä 70,67. Myös Little Edges esiintyi kullanarvoisesti pisteillä 53,33, tasaväkisessä, yhdentoista joukkueen tulokassarjassa. Mini Edges sijoittui hienosti viidenneksi pisteillä 46,33. Onnea kaikille luistelijoille!

Tulokset

- - - -

 

21.3.2015

Naantalin kutsukilpailuista hienoja sijoituksia!

Seuramme tulokkaat ja minorit osallistuivat tänään Naantalin perinteikkäisiin kutsukilpailuihin Kuparivuorella. Mini Edges sijoittui tänään viidenneksi, pisteillä 44,00. Little Edges voitti tulokassarjan pisteillä 60,33. Golden Edges sijoittui tänään toiseksi, pisteillä 58,67. Onnea kaikille joukkueille hienoista suorituksista!

 

Ensi viikonloppuna Little Edges, Golden Edges ja Vintage Edges pääsevät vielä kerran kisajäälle, kun Vantaalla luistellaan kansallisten sarjojen 3. kilpailu.

Sinne siis kannustamaan!

 

Kilpailun kotisivuille pääset tutustumaan tästä.

- - - -

 

2.3.2015

Edges- perhe laajenee! Haluatko mukaan? Tervetuloa testijäille!

Haemme nyt iloisia ja innokkaita 9-14-vuotiaita muodostelmaluistelusta kiinnostuneita luistelijoita uuteen kansalliset noviisit -sarjassa kilpailevaan Sparkle Edges- joukkueeseen!

Haluatko mukaan Edges-joukkueiden iloiseen ja menevään porukkaan? Testien kautta otamme riveihimme luistelijoita kaikkiin joukkueisiin. 

Meillä luistelijan tärkein ominaisuus on into lajia kohtaan ja halu oppia joka päivä uutta. Tule siis rohkeasti kokeilemaan luistelua yhdessä joukkueidemme kanssa!

Testiajat joukkueisiin.

- - - -

 

27.3

Kansallisten sarjojen 3. kilpailu luistellaan tulevana viikonloppuna Vantaalla

Seuramme joukkueista tulokasjoukkue Little Edges, minorijoukkue Golden Edges ja aikuisjoukkue Vintage Edges päättävät kilpailukautensa viikonloppuna Kansallisten sarjojen 3. kilpailuissa Vantaalla. Vintage Edges ja Golden Edges nähdään jäällä 28.3 lauantaina. Little Edges valloittaa jään toisena kilpailupäivänä sunnuntaina 29.3. Kaikki joukolla kannustamaan!

 

29.3.2015

Kansallisten sarjojen 3. kilpailu luisteltiin Vantaalla 28.-29.3

Kansallisten sarjojen 3. kilpailu luisteltiin kuluneena viikonloppuna Vantaalla. Seuramme aikuisjoukkue Vintage Edges sijoittui sijalle 8. pisteillä 64,80 (UPI), minorijoukkue Golden Edges sijalle 11. pistein 27,36 (ISU) ja tulokasjoukkue Little Edges sijalle 10. pisteillä 56,20 (UPI). Seuramme kaikkien joukkueiden kilpailukausi on 2014-2015 on nyt ohi. Kiitos kaikille luistelijoille hienoista esiintymisistä tämän kauden kilpajäillä!

 

Kansallisten sarjojen 3. kilpailun tulokset ovat täällä.

- - - -

 

 

13.3.2015

- - - -

 

Tervetuloa Kaarinan Taitoluistelijoiden kevätnäytökseen!