Luistelukoulut

Luistelukoulun tavoite

Luistelukoulu tarjoaa valmennusta lapsille Kaarinassa ja Paimiossa. Harjoittelun tavoite on, että luistelija oppii luistelun perusasiat tasolla, jolla luistelija voi halutessaan siirtyä harrastamaan seuran muissa ryhmissä. Luistelukoulussa harjoittelu kehittää perusliikuntataitoja. Luistelukouluun tullessa luistelijalta ei vaadita aikaisempaa luistelukokemusta. Luistelukoulussa harjoitellaan yksi tai kaksi kertaa viikossa.

Lapsilähtöinen valmennus

Lapsilähtöisen valmennuksen ja mielekkään harjoittelun takaamiseksi valmentaja jakaa lapset jäällä iän sekä taitotason mukaan pienryhmiin. Vastuuvalmentajan tehtävänä on huolehtia, että luistelukoulutunnit noudattavat kauden alussa tehtyä kausisuunnitelmaa. Luistelukoulussa jokainen luistelukoululainen saa seuran oman merkkisuoritusvihon, jonka avulla niin vanhemmat, luistelijat kuin valmentajatkin pystyvät seuraamaan luistelijan kehittymistä kauden aikana. Valmentajat täydentävät kaksi kertaa kauden aikana luistelijoiden merkkisuoritusvihot, jonka jälkeen ne jaetaan luistelijoille.

Aikuisten luistelukoulu

Mahdollisuuksien mukaan seura tarjoaa luistelumahdollisuuden myös aikuisille. Aikuisten luisteluryhmän tavoite on edistää ja ylläpitää liikunnallisia elämäntapoja. 


 

Tervetuloa luistelemaan Kaarinan Taitoluistelijoiden Ville Viking luistelukouluun!
 

Kaarinan Taitoluistelijat tarjoaa luistelukoulutoimintaa 3-10 -vuotiaille tytöille ja pojille.
Tarjoamme mukavia luisteluhetkiä ja laadukasta valmennusta. Tavoitteenamme on saada uudet harrastajat innostumaan luistelusta! Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita leikkien ja ratojen avulla ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Luistelukoulussa voi aloittaa harjoittelemisen myös kesken kauden!

Luistelukoulun tavoitteena on antaa kaikille lapsille mahdollisuus saavuttaa hyvä perusluistelutaito esim. koululiikuntaa ja talviulkoilua varten sekä mahdollisuus jatkaa harrastusta myös kilpaurheilun puolella. Innokkaat harrastajat jatkavat seurassamme Star Edges -kehitysryhmään ja sen kautta kilpaileviin joukkueisiin. 

KAUDEN 2019-2020 LUISTELUKOULUT ALKAVAT VIIKOLLA 36!
Tiistain ryhmät aloittavat Kaarinassa 3.9. ja lauantain ryhmät aloittavat Kaarinassa ja Paimiossa la 7.9.


Luistelukoulu sopii niin aloittelijoille kuin aikasemminkin luistelua harrastaneille lapsille. 
Aikaisempaa luistelukokemusta ei tarvita. Jäällä ohjaajien apuna on assareita eli luistelijoita seuramme kilpailevista  joukkueista. Assarit avustavat aloittelevia luistelijoita pysymään pystyssä ja etenemään jäällä.

Hinnat 120e/1xvko ja 210e/2xvko.
Kaksi ensimmäistä kertaa voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi!

Ilmoittaudu mukaan täällä.

 

 

LASTEN LUISTELUKOULU

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita leikkien ja ratojen avulla. Ryhmät harjoittelevat Kaarinassa ja Paimiossa. Luistelukoulussa voi harjoitella yksi tai kaksi kertaa viikossa.

 

LUISTELUKOULUN ALOITTAMINEN

1. Valitse luistelijalle sopiva ryhmä ja harjoittelupäivä.

2. Ilmoittaudu mukaan ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Luistelukoulussa harjoittelua voi kokeilla kaksi ensimmäistä kertaa ilmaiseksi.

3. Tutustu vakuutusasioihin. 

4. Ensimmäisellä harjoituskerralla ilmoita uudesta luistelijasta valmentajille.
 

 

KAUDEN 2019-2020 LUISTELUKOULUT


KAARINA
Tiistaisin (3.9.2019 alkaen):
Kaarikoulu ja Kaaritaiturit klo 17:00-17:40

Lauantaisin (7.9.2019 alkaen):
Kaarikoulu ja Kaaritaiturit klo 10:30-11:10
KaariSalamat klo 11:10-11:50

TELE 1 Areena, Erotuomarinkatu 6, 20780 Kaarina

PAIMIO
Lauantaisin (7.9.2019 alkaen):
Kaarikoulu, Kaaritaiturit  ja KaariSalamat klo 9:10-9:50

OP-Areena, Vistantie 63, 21530 Paimio

Mukaan voit ilmoittautua täällä.
 

Lisätiedot:

luistelukoulu@kaarinantaitoluistelijat.fi
luistelukouluvastaava Johanna Vieno puh. 040 5426780

 

LUISTELUKOULUJUMPPA tulossa keväällä 2020!