Kausi 2016-2017

17.9.2016

LAUANTAINA 24.9. VIETÄMME SEURAPÄIVÄÄ. TERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE KATSOMAAN!

 

Seurapäivä avaa ovensa lauantaina 24.9. kello 10. 

Päivän voi kuitenkin aloittaa jo kello 9.30, kun seuramme kuntovalmentaja Hanna vetää halukkaille luistelijavanhemmille kuntotreenit jäähallin ympäristössä (säänmukaiset liikuntavarusteet). Kokoontuminen on ulko-ovella. Tule siis paikalle ja polkaise päiväsi käyntiin liikkuen! 

Luistelukoululaisilla on seurapäivänä lapsi-vanhempi-kerta. Star Edges, Mini Edges, Little Edges ja Golden Edges joukkueiden luistelijat osallistuvat ohjelmakilpailuun. Sparkle Edges, Diamond Edges ja Dream Edges esiintyvät päivän aikana. Päivän päätteksi jäälle pääsevät kaikki halukkaat yleisöluisteluun!

Kahvio on auki yhteistyössä Kakipon kanssa ja ulkona on makkaramyynti. Sisällä hallissa tuotteitaan esittelevät ja myyvät Korudeli, Move ja Lucky Skate. Etenkin luistelukoululaisilla ja tulokasikäisillä on seurapäivänä oiva tilaisuus luisteluvaate- ja luistinhankintoihin. Lucky Skateen voi olla etukäteen yhteydessä, jos haluaa varmistua tietyn mallin tai koon saatavuudesta.

Seurapäivänä julkaistaan Kaarinan Taitoluistelijoiden uudet seuratuotteet. Myynnissä on myös ruusuja. Kahviossa ja seuramyynnissä käy vain käteismaksu. 

Tapahtuma ohjelmineen on maksuton. Tervetuloa!

29.9.2016

Syysloman luistelukoulu 13.-14.10.2016

 

Syysloman luistelukoulu 3-10-vuotiaille lapsille järjestetään Kaarinan jäähallilla torstaina ja perjantaina 13. ja 14.10. kello 10-10.50. Luistelukoulu maksaa 10€/kerta. Osallistua voi molempina tai vain toisena päivänä. Mukaan pääsee ilmoittautumalla täällä. Tervetuloa!

- - - -

 

 

 

1.11.2016

Ensimmäinen SM-valintakilpailu luistellaan tulevana viikonloppuna!

 

Kauden 2016-2017 ensimmäinen SM-valintakilpailu luistellaan tulevana viikonloppuna 5.-6.11. Helsingin jäähallissa. Valintakilpailun järjestää Espoon Jäätaiturit. Kaarinan Taitoluistelijoita kilpailussa edustavat SM-noviisijoukkue Diamond Edges vapaaohjelmallaan lauantaina 5.11. ja SM-juniorijoukkue Dream Edges lyhytohjelmallaan lauantaina 5.11. ja vapaaohjelmallaan sunnuntaina 6.11.

Kilpailun viralliset sivut luisteluaikatauluineen ja tuloksineen löytyy täältä.

Kaarinan Taitoluistelijat toivottaa mukavaa ja onnistunutta kisaviikonloppua niin omille kuin muidenkin seurojen joukkueille!

KANSALLISTEN SARJOJEN 1. KILPAILU KOUVOLASSA          

 

Kouvolaa käydään tänä viikonloppuna 26.-27.11. kauden kansallisten sarjojen ensimmäinen kilpailu (KouJT). Seuramme joukkueet kilpailevat 2. lohkossa sunnuntaina.

Sunnuntain kilpailupäivä alkaa noviisisarjalla. Sparkle Edges luistelee jäälle yhdeksäntenä kello 10.08. Kilpailu jatkuu aikuisten sarjalla, jossa Vintage Edges kilpailee yhdentenätoista kello 11.54. Golden Edges esiintyy minorisarjan neljäntenä kello 12.38. Aamupäivän palkintojenjako on noin kello 14. Iltapäivällä kilpailevat vielä juniori- ja seniorisarjat.

Kilpailun livestream löytyy täältä.

Kilpailun kotisivut löytyvät täältä.

- - - -

 

3.11.2016

Kaarinan Taitoluistelijat on mukana Koko Suomi Luistelee-kiertueella tiistaina 8.11. 

 

Ice Skating Tour feat. Koko Suomi Luistelee -kiertue laittaa Liedon luistimille tiistaina 8.11.! Koko Suomen kattava luistelujuhla liikuttaa koululaisia aamupäivällä, illalla kiertue tarjoaa luisteluiloa koko perheelle maksuttomassa luistelutapahtumassa Tarvasjoen jäähallissa klo 18 alkaen.

Kaarinan Taitoluistelijoiden ohjaajat innostavat mukaan Luistele mun kaa! -perheluisteluosioon, jossa lapset ja aikuiset pääsevät tutustumaan luistelun perusasioihin yhdessä. Aikuiset saavat vinkkejä ja työkaluja, joilla jatkaa luistelutaitojen turvallista harjoittelua omien lasten kanssa myös tapahtuman jälkeen. 

Kiertueen aikataulu Liedossa 8.11.:

 

klo 9-14 Koululaisluistelu, Tarvasjoen jäähalli

klo 18-20 Koko perheen luisteluilta, Tarvasjoen jäähalli

 

Lisää tapahtumasta voi lukea täältä.

 

Tervetuloa mukaan!

- - - -

 

2. SM-valintakilpailu 3.-4.12.                              30.11.2016

 

Viikonloppuna 3.-4.12. seuramme SM-joukkueet osallistuvat 2.SM-valintakilpailuun (HL) Helsingissä. Diamond Edges luistelee vapaaohjelmansa SM-noviisisarjan 2. lohkossa lauantaina. Dream Edges esittää SM-juniorisarjassa lauantaina lyhytohjelmansa ja sunnuntaina vapaaohjelmansa. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan huipputason muodostelmaluistelua!

Kilpailun kotisivut löytyvät täältä.

- - - -

 

RAUHALLISTA JOULUNAIKAA!                            23.12.2016

 

Kaarinan Taitoluistelijat toivottaa rauhallista joulunaikaa kaikille luistelijoillemme, heidän perheilleen, valmentajillemme, joukkueidemme toimihenkilöille, aktiivisille talkoolaisillemme sekä kanssamme kulkeville kannattajillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

- - - -

 

 

CUP OF BERLIN                                                               3.1.2017

 

Seuramme SM-juniorijoukkue Dream Edges suuntaa kohti Saksaa, jossa joukkue osallistuu 6.-7.1. käytävään Cup of Berlin kilpailuun. Perjantaina 6.1. on lyhytohjelmapäivä. Kilpailu huipentuu lauantain 7.1. vapaaohjelmapäivään.

Kilpailun kotisivu, josta löytyy linkki myös livestreamiin, löytyy täältä.

- - - -

 

3.9.2016

Luistelukoulumme ovat alkaneet!

 

Luistelukoulumme alkoivat aamulla, kun Paimion luistelukoululaiset liukuivat jäälle. Tänään jäälle pääsevät myös Kaarinan lauantairyhmät. Tiistain luistelukouluryhmillä ja luistelukoulujumppalaisillakaan ei ole enää montaa päivää odotettavaa. 

Tervetuloa luisteluharrastuksen pariin kaikki uudet ja vanhat luistelukoululaisemme! Mukavia hetkiä luistelun parissa!

Luistelukouluryhmiimme, luistelukoulujumppaan ja ensi viikolla alkaviin aikuisten luisteluryhmään ja Starttikurssiin  sekä nuorten harrasteryhmä Sport Edgesiin pääsee tutustumaan ja ilmoittautumaan täällä

- - - -

 

10.1.2017

 

ALUEMESTARUUSKILPAILUIDEN PAIKKA JA AIKATAULU OVAT MUUTTUNEET!

 

MARLI AREENAN TEKNISTEN ONGELMIEN VUOKSI KILPAILUT JÄRJESTETÄÄN GATORADE CENTERISSÄ (entinen HK-Areena)

Kilpailupäivä pysyy samana (la 14.1.2017), mutta kilpailut alkavat jo klo 8.30. Muuttuneet tiedot päivitetty kilpailujen nettisivuille ja ilmoittautuneille joukkueille on lähetetty päivitetty kilpailuvahvistus.

NÄHDÄÄN GATORADE CENTERISSÄ LAUANTAINA!

Pahoittelemme tilanteen aiheuttamaa lisävaivaa.

 

- - - -

 

26.9.2016

Muurinen on seuran uusi yhteistyökumppani

 

Kaarinan Taitoluistelijat on solminut kaudelle 2016-2017 yhteistyösopimuksen Muurisen linjaliikenteen kanssa.

- - - -

 

Kuvat: 1 ja 2 Juha Jokinen, 3 Ville Vairinen

6.11.2016

Menestystä SM-joukkueille 1. SM-valintakilpailussa!

 

Seuramme SM-joukkueet Diamond Edges ja Dream Edges menestyivät upeasti viikonloppuna käydyssä 1.SM-valintakilpailussa. SM-noviisijoukkueemme Diamond Edges sijoittui toiseksi omassa lohkossaan ja SM-juniorijoukkueemme Dream Edges kolmanneksi omassa sarjassaan. Diamond Edgesin toinen sija on joukkueen historian paras sijoitus SM-tason kilpailussa ja Dream Edgesin kolmas sija puolestaan joukkueen ensimmäinen mitalisijoitus  SM-tason kilpailussa. Toivotamme onnea molemmille joukkueille, valmentajille ja huoltotiimeille sekä vanhemmille luistelijoiden taustajoukoissa!

Diamond Edges sijoittui omassa lohkossaan upeasti toiseksi 1. SM-valintakilpailussa pisteillä 51,15. SM-noviisisarjan kakkoslohkon voitti Finettes (HTK) pisteillä 59,51 ja kolmanneksi sijoittui Valley Bay Synchronics (EsJT) pisteillä 47,52. SM-noviisisarjan ykköslohkon voitti Team Dynamique (HSK) pisteillä 58,24, toiseksi sijoittui Starlights (HL) pisteillä 55,27 ja kolmanneksi Sun City Synchro (VG-62) pisteillä 43,65. Nämä joukkueet lunastivat itselleen samalla paikan helmikuun lopussa käytävään SM-finaaliin. Onnea molempien lohkojen mitalistijoukkueille! 

Eilisen lyhyt lyhytohjelman jälkeen Dream Edges oli hienosti sijalla viisi, pisteillä 45,93. Tämän päivän onnistunut vapaaohjelma Pablo Picasso: Kolme Muusikkoa nosti joukkueen kolmanneksi yhteispisteillä 128,69. SM-juniorisarjan voitti Musketeers (HL) 143,83 pisteellä ja toiseksi sijoittui Team Fintastic (HTK) 142,38 pisteellä. Onnea joukkueille!

Kilpailun tarkat tulokset löytyvät täältä.

Kutsukilpailumenestystä Marli Areenalla               20.11.2016                                                                   

TRT järjesti kutsukilpailun Marli Areenalla tulokkaille, minoreille sekä kansallisille noviiseille ja junioreille. Tulokas-, minori- ja kansalliseen noviisisarjaan osallistui kuhunkin kolme joukkuetta. Seuraamme kilpailussa edustivat tulokasjoukkue Little Edges, minorijoukkue Golden Edges ja kansallinen noviisijoukkue Sparkle Edges.

Little Edges sijoittui ensimmäiseksi tulokassarjassa pisteillä 58,00. Toiseksi sijoittui Amicus Aboenses (TRT) ja kolmanneksi Primabella (RauTL).

Minorijoukkue Golden Edges sijoittui ensimmäiseksi pisteillä 79,50. Toiseksi sijoittui Sun City Sweets (VG-62) ja kolmanneksi Minores Aboenses (TRT).

Kansallinen noviisijoukkue Sparkle Edges sijoittui toiseksi pisteillä 58,75. Kansallisen noviisisarjan voitti Primavista (RauTL) ja kolmanneksi sijoittui Team Somnium (SalPa).

Onnea hienosta kauden avauksesta kaikille joukkueille!

Kilpailun kaikki tulokset löytyvät täältä.

Ensi viikonloppuna 26.-27.11. minorijoukkue Golden Edges, kansallinen noviisijoukkue Sparkle Edges ja aikuisjoukkue Vintage Edges osallistuvat kansallisten sarjojen 1. kilpailuun Kouvolassa. Kilpailun viralliset kotisivut ovat täällä.

- - - -

 

KANSALLISTEN SARJOJEN 1. KILPAILU                  27.11.2016

 

Sparkle Edges sijoittui ohjelmallaan Kuka Pelkää kummitustalossa? noviisisarjassa hienosti kuudenneksi pisteillä 57. Noviisisarjan voitti Silver Star (RoiTa) pisteillä 79, toiseksi sijoittui Team White Pearl (KKJT) pisteillä 64,8 ja kolmanneksi Team Astra (PTL) 62,6. 

Vintage Edges sijoittui ohjelmallaan Vintage goes Wall Street mukavasti viidennelle sijalle pisteillä 65,8. Aikuisten sarjan voitti Shadows (ETK) 80,2, toiseksi sijoittui Audax (PTL) pisteillä 70 ja kolmanneksi Team Ice Passion (Varala) pisteillä 68,6.

Golden Edgesin Merikapteenit seilasivat myrskyisillä vesillä ja monien pohjakosketusten jälkeen sijoittuivat kahdeksanneksi pisteillä 53,6. Minorisarjan voitti Rainbows (ETK) pisteillä 90,2, toiseksi sijoittui MiniMints (HTK) pisteillä 84 ja kolmanneksi Valley Bay Synchronettes (EsJT) pisteillä 72,6. TRT:n Minores Aboenses sijoittui hienosti neljänneksi pisteillä 68,2.

Kilpailu jatkuu vielä kansallisella juniori- ja seniorisarjalla.

Kilpailun kaikki tulokset löytyvät täältä.

- - - -

 

2. SM-VALINTAKILPAILUVIIKONLOPPU                5.12.2016

 

Seuramme SM-joukkueet menestyivät hienosti 2. SM-valintakilpailussa, kun SM-noviisijoukkue Diamond Edges sijoittui omassa lohkossaan toiseksi pisteillä 50,53 ja SM-juniorijoukkue Dream Edges sarjassaan kolmanneksi kokonaispisteillä 133,36. Onnittelut molemmille joukkueille ja valmentajille mitalisijojen johdosta! 

SM-noviisien 2. lohkon voitti Finettes (HTK) pisteillä 52,65 ja kolmanneksi sijoittui Valley Bay Synchronics (EsJT) pisteillä 49,46. 1. lohkon voitti Team Dynamique (HSK) pisteillä 64,88. Toiseksi sijoittui Sunlights (HL) pisteillä 57,53 ja kolmanneksi CrystalBlades (TapTL) pisteillä 47,90.

SM-junioreiden sarjan voitti Team Fintastic (HTK) pisteillä 146,01 ja toiseksi sijoittui Musketeers (HL) pisteillä 141,45. 

SM-seniorisarjan voitti Marigold Ice Unity pisteillä 190,92. Toiseksi sijoittui Rockettes (HTK) pisteillä 189,14 ja kolmanneksi Team Unique (HSK) pisteillä 185,26.

Onnea kaikille mitalistijoukkueille! Tarkat tulokset löytyvät täältä.

- - - -

 

Kuva: Juha Jokinen
Kuva: Tero Wester

MOZART CUP 2017                                                      16.1.2017

 

SM-noviisijoukkueemme Diamond Edges matkustaa Itävallan Salzburgiin keskiviikkona 18.1.2017. Joukkue osallistuu viime vuoden tapaan Mozart Cupiin, joka käydään 19.-22.1.2017. Diamond Edges kilpailee Advanced novice-sarjassa lauantaina 21.1. Kilpailun kotisivut ja livestream löytyvät täältä.

- - - -

 

KANSALLISTEN SARJOJEN 2. KILPAILU 11.-12.2.2017

 

TRT järjestää kansallisten sarjojen 2. kilpailun lauantaina ja sunnuntaina 11.-12.2.2017 Marli Areenalla, Turussa. Seuramme kansalliset joukkueet Mini Edges, Little Edges, Golden Edges, Sparkle Edges ja Vintage Edges osallistuvat kilpailuun kakkoslohkon päivänä lauantaina 11.2. Kilpailun kotisivut ovat täällä.

Nyt suurella joukolla kisoja katsomaan ja kannustamaan. Hienot, isot kilpailut aivan kotinurkilla: Tervetuloa!

- - - -

 

2.1.2017

 

ALUEMESTARUUSKILPAILUN LUISTELUJÄRJESTYS ON ARVOTTU     

 

Lounais-Suomen muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailun luistelujärjestys on arvottu. Osallistuvat joukkueet, luistelujärjestys ja aikataulu ovat nähtävissä täällä.

Tervetuloa Marli Areenalle lauantaina 14.1.2017 seuraamaan kilpailua!

- - - -

 

LOPPI-ICE-KUTSUKILPAILU 6.1.2017                           8.1.2017

 

Loppi-Ice-kutsukilpailu (VG-62) käytiin loppiasperjantaina 6.1.2017 Turussa Gatorade Centerissä. Seuramme joukkueet olivat hyvin edustettuina ja onnistuivat ohjelmissaan.

Sparkle Edges sijoittui varmalla, puhtaalla suorituksellaan hienosti ensimmäiseksi. Kansallisten noviisien sarjaan osallistui viisi joukkuetta.

Diamond Edges sijoittui niin ikään hienosti ensimmäiseksi viiden SM-noviisijoukkueen sarjassa. 

Golden Edges esiintyi vauhdikkaasti ja sijoittui mukavasti kolmenneksi. Minorisarjassa kilpaili seitsemän joukkuetta.

Onnea kaikille mitalistijoukkueille!

Tulokassarjassa luisteli kymmenen joukkuetta. Little Edges sijoittui kuudenneksi ja Mini Edges kauden ensimmäisessä kilpailussaan kymmenneksi. 

Kilpailun tulokset löytyvät täältä.

- - - -

 

Ville Vairinen

Mukaan voi ilmoittautua täällä. Tervetuloa!

- - - -

 

24.2.2017

 

DIAMOND EDGES JA DREAM EDGES SUUNTAAVAT KOHTI ESPOOTA JA SM-KILPAILUA 2017

 

Viikonloppuna 25.-26.2.2017 luistellaan SM-kilpailu 2017 Metro Areenalla Espoossa.

SM-noviisien kilpailu käydään lauantaina 25.2. kello 14.00 alkaen. Diamond Edges luistelee vapaaohjelmansa Cruella de Vilin sarjansa yhdentenätoista kello 15.50.

Dream Edges esittää lauantaina 25.2. lyhytohjelmansa Toteemi SM-juniorisarjan neljäntenä kello 16.48. Joukkueen kilpailu jatkuu sunnuntaina 26.2. vapaaohjelmalla Pablo Picasso: Three Musicians.

Tervetuloa kaikki nauttimaan ja kannustamaan paikan päälle muodostelmaluistelun kauden kotimaiseen päätapahtumaan!

Jos ei pääse paikan päälle seuraamaan, kilpailua voi seurata Fanseatin kautta.

Kilpailun viralliset kotisivut löytyvät täältä.

- - - -

 

TESTIJÄÄT KAUDELLE 2017-2018                              7.3.2017

 

Testijäät kaudelle 2017-2018 muualta joukkueisiin pyrkiville luistelijoille järjestetään viikolla 12. Tarkemmat aikataulut ja ohjeet testijäille löytyvät täältä.

- - - -

 

8.1.2017

 

DREAM EDGES HIENOSTI TOISEKSI CUP OF BERLINISSÄ              

 

Dream Edges sijoittui hienosti toiseksi Cup of Berlin-kilpailussa Saksassa. Jo lyhytohjelman jälkeen joukkue oli toisena pisteillä 52,71. Vapaaohjelmastaan joukkue sai 81,06 pistettä ja säilytti toisen sijansa kilpailussa yhteispisteillä 133,77. Onnea hopean johdosta!

Juniorisarjan kilpailun voitti Yhdysvaltoja edustanut Skyliners 150,44 pisteellä. Kolmanneksi juniorisarjassa sijoittui Espoon Jäätaitureiden Valley Bay Synchro 122,91 pisteellä. Onnea kaikille mitalistijoukkueille!

Kilpailun tulokset löytyvät täältä.

- - - -

 

Tero Wester

ALUEMESTARUUSKILPAILUT                                      14.1.2017  

 

Aluemestaruuskilpailut 2017 on käyty. Sarjojen kaikki mitalisijoitukset on julkaistu tapahtuman koti- ja Facebook-sivuilla. Onnea kaikille mitalisteille!

Seuraamme kilpailussa edusti seitsemän joukkuetta kuudessa eri sarjassa:

Aikuisten sarjassa Vintage Edges sijoittui kolmanneksi (56,00) ohjelmallaan Vintage goes Wall Street.

Kansallisessa noviisisarjassa Sparkle Edges sijoittui toiseksi (53,25) ohjelmallaan Kuka pelkää kummitustalossa?

Tulokkaissa Little Edges sijoittui ohjelmallaan Vaahterämäen Eemeli ja Iida toiseksi (58,00) ja Mini Edges seitsemänneksi (30,50) ohjelmallaan Viekkaat alligaattorit.

Minorisarjan voitti Golden Edges ohjelmallaan Merikapteenit (69,75). 

SM-noviisisarjassa Diamond Edges sijoittui toiseksi (74,25) ohjelmallaan Cruella de Vil.

SM-juniorisarjassa Dream Edges otti historiansa ensimmäisen aluemestaruuden voittamalla kultaa (91,75) vapaaohjelmallaan Pablo Picasso: Three musicians.

Onnea mitalisteille! Kilpailun kaikki tulokset löytyvät täältä.

- - - -

 

Kuvat: Tero Wester

LAUANTAIN 21.1. KUTSUKILPAILUIDEN TULOKSIA  22.1.2017

 

Kotimaassa seuramme joukkueet osallistuivat Tiksi IceClub 2017 sekä Nurmijärven Taitoluistelijoiden kutsukilpailuihin. Tiksi IceClubissa pärjättiin mitalisijoille asti.

Dream Edges luisteli kultaa vapaaohjelmallaan. Joukkue sai ohjelmastaan 93,33 pistettä (ISU). SM-juniorisarjassa luisteli kuusi joukkuetta.

Golden Edges voitti niin ikään kultaa isossa, yhdeksän joukkueen minorisarjassa. Merikapteenit saivat ohjelmastaan 35,91 pistettä (ISU).

Vintage Edges sijoittui aikuisten sarjassa kolmanneksi pisteillä 69,67. Aikuisten sarjaan osallistui kuusi joukkuetta.

Little Edges luisteli tulokassarjassa viidenneksi pisteillä 54,33. Tulokassarjassa esiintyi kahdeksan joukkuetta.

Onnea mitalistijoukkueille!

Sparkle Edges puolestaan osallistui Nurmijärven Taitoluistelijoiden kutsukilpailuun. Kansallisten noviisien sarjassa luisteli kuusi joukkuetta. Joukkue sijoittui hyvin sujuneella ohjelmallaan kuudenneksi, pisteillä 54,50.

Tiksi IceClubin kaikki tulokset ovat täällä.

Nurmijärven Taitoluistelijoiden kutsukilpailun tulokset ovat täällä.

- - - -

 

DIAMOND EDGES HOPEALLE MOZART CUPISSA!   22.1.2017

 

Diamond Edges uusi viimevuotisen sijansa ja luisteli hopealle Mozart Cupissa, Salzburgissa. Joukkue sai ohjelmastaan 57,71 pistettä.

Suomi otti Advanced Novice-sarjassa kolmoisvoiton, kun Valley Bay Synchronics (EsJt) voitti kultaa pisteillä 58,76 ja Blue Arrows (ETK) pronssia pisteillä 50,68.

Onnea kaikille mitalistijoukkueille!

Kilpailun tarkat tulokset täällä.

- - - -

 

Kuva: Matti Sten
Kuva: Matti Sten

RNK:N KUTSUKILPAILU                                                4.2.2017

 

Little Edges luisteli hyvän ja vauhdikkaan ohjelman ja sai tänään pronssiset mitalit kaulaansa 58,67 pisteellä.

Aikuisjoukkue Vintage Edgesin ohjelma Wall Streetillä sujui mallikkaasti ja joukkue sijoittui hopealle 63,67 pisteellä.

Mini Edges sijoittui hienosti sujuneella ohjelmalla neljänneksi (44,67) viiden joukkueen tulokassarjassa.

Onnea joukkueille hienosta menestymisestä päivän kilpailussa!

- - - -

 

Vintage Edges
Golden Edges
Little Edges
Sparkle Edges
Mini Edges

11.2.2027

 

ONNISTUMISIA MUODOSTELMALUISTELUN KANSALLISTEN SARJOJEN 2. KILPAILUSSA

 

Kansallisten sarjojen 2. kilpailu on seuramme joukkueiden osalta käyty.

Vintage Edges sijoittui kauden parhaalla ohjelmallaan hienosti pronssille, kauden ennätyspisteillä 70,20 (MUPI). Joukkue lunasti samalla paikan kansallisten sarjojen 3. kilpailuun. Aikuisten sarjan voitti Audax (PTL) pisteillä 84,00 ja toiseksi luisteli Team Ice Passion (Varala) pisteillä 78,80.

Sparkle Edges sijoittui kansallisten noviisien sarjassa sijalle 9., pisteillä 57,80 (MUPI). Sarjan voitti Silver Star (RoiTa) pisteillä 79,40. Toiseksi sijoittui Ad Astra (PTL) pisteillä 74,60 ja kolmanneksi Team White Pearl (KKJT) pisteillä 68,80.

Little Edges sijoittui suuressa 19 joukkueen tulokassarjassa upeasti neljänneksi kauden ennätyspisteillä 72,60 (MUPI). Mini Edges sijoittui sijalle 19. Tulokassarjan voitti Ice Sympathy (TTK) pisteillä 75,60. Toiseksi sijoittui Sunbeams (ETK) pisteillä 74,60 ja kolmanneksi Valley Bay Synchrokids (EsJt) pisteillä 74,20.

Golden Edgesin luisteli vakaasti ja varmuudella pokaten pronssiset mitalit pisteillä 35,57 (ISU). Tiukassa minorisarjassa voiton vei MiniMints (HTK) pisteillä 37,62 ja toiseksi sijoittui Rainbows (ETK) pisteillä 35,72.

Onnea kaikille mitalistijoukkueille!

Kilpailun tarkat tulokset löytyvät täältä.

Kuvat: Ville Vairinen, paitsi Sparkle Edges: Janne Koistinen

LUISTELUKOULUMME JATKUVAT!                        8.1.2017

 

Luistelukoulumme jatkuvat. Myös uudet luistelijat ovat tervetulleita. Lauantain ryhmät Paimiossa ja Kaarinassa aloitti kevätkauden 7.1. ja tiistain ryhmät ja luisitelukoulu Kaarinassa 10.1. 

Kaarikoulu on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille, Kaaritaiturit 6-10-vuotiaille lapsille, KaariSalamat 3-8-vuotiaille pojille ja Star Edges (valmentajan suosituksesta) 4-8-vuotiaille lapsille. Tiistaisin luistelukoulun jälkeen tarjoamme jäähallin peilisalissa mahdollisuuden myös luistelukoulujumppaan.

TERVETULOA VANHAT JA UUDET LUISTELIJAT!

Luistelukouluryhmiimme tutustumaan sekä ilmoittautumaan pääsee täällä.

- - - -