Sparkle Edges

Sparkle Edges 2018-2019
Kuva Ville Vairinen

Sparkle Edges on kansalliset noviisit sarjassa harjoitteleva joukkue, jossa kaudella 2018-2019 luistelee peräti 30 iloista tyttöä.

Tyttöjen  määrä lähes tuplaantui tälle kaudelle, joten superinnokkaina katsotaan lähdetään uuteen kauteen.  Tytöt ovat iältään 8-14 –vuotiaita ja keski-ikä 1.7.2018 oli 11,14v. Jäällä harjoitellaan kolme kertaa viikossa. Lisäksi treeniohjelmaan kuuluu balettia, liikkuvuus- ja kuntoharjoittelua sekä kehonhuoltoa.

Joukkueen motivoituneet luistelijat tsemppaavat toisiaan ja pyrkivät yhdessä onnistumisiin! Treeneissä pidetään hauskaa, mutta harjoitellaan tavoitteellisesti kilpailuja varten. Tavoitteina ovat perusluistelutaitojen syventäminen ja vaikeampiin askeleihin tutustuminen sekä yksilötaitojen kehittäminen.

Tässä reippaassa ja energisessä porukassa joukkuehenki on aina korkealla. Yhdessä nautitaan kisakokemuksien karttumisesta ja muistetaan aina  kannustaa myös muita joukkueita!

 

Valmentajat: Janita Louhelainen ja Noora Kunnas

 

Joukkueenjohtajat: Anu Koort ja Marika Helenius

Huoltajat: Jenny Leppäkoski, Marika Mildh, Kati Lahtinen

 

Joukkueen pelisäännöt

Vanhempien pelisäännöt

Joukkueen Facebook-sivu

 

Kauden hinta (syksy 2018 - kevät 2019):

1300 € sisältää jään, valmennuksen, oheisharjoittelun, valmentajakulut kilpailumatkoilta ja kilpailumaksun. Lisäksi laskutetaan jäsenmaksu 20 euroa ensimmäisen laskun yhteydessä.


PTL kutsukisa 2018
Kuvat Rauno Uusitalo
Esiintyminen SM-sarjojen 1. valintakisoissa 2017, Gatorade Center, Turku
Kuva Tero Wester