Ilmoittaudu lasten luistelukouluun

ILMOITTAUDU LUISTELUKOULUUN

Ilmoittaudu luistelukouluun kevätkaudelle 2018 alla olevalla lomakkeella.

Luistelukoulupäivät kaudella 2017-18 ovat tiistai ja lauantai.
Kevätkausi alkaa viikolla 2, tiistaina 9.1. sekä lauantaina 13.1.

 

Myös tietojen  muutokset on aina ilmoitettava alla olevaa lomaketta käyttäen. Täytäthän kaikki pyydetyt kohdat. Uusi ilmoituksesi korvaa kaikki vanhat tietosi seuramme jäsenrekisterissä.

Huom!

Vain uudet luistelijat täyttävät lomakkeen kevätkaudella 2018.
Jos haluat lopettaa syyskauden 2017 jälkeen (luistelukoulu), muista täyttää ilmoitus lopettamisesta.

Luistelukouluryhmiin voit tutustua täällä.


 


Ilmoittautumislomake luistelukoululaiset ja harrasteryhmät

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla lisenssi ja harrastuksen kattava tapaturmavakuutus. Kaarinan Taitoluistelijat hankkii lisenssin ja vakuutuksen alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille. Helpottaaksemme lisenssin hankkimista, pyydämme huoltajia rekisteröimään luistelukoululaisen osoitteessa http://www.suomisport.fi/. Samalla tunnuksella voitte ilmoittaa kaikki alaikäiset lapsenne.

Luistelukouluvakuutus on voimassa STLL:n jäsenseuran järjestämissä luistelukouluissa ja niihin liittyvissä oheistoiminnoissa. Luistelukoululisenssin hintaan kuuluu neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Taitoluistelu-lehti.

Luistelukoululaisen lisenssin hinta on 11€ ja Sporttiturvan hinta 2€. Vakuutus on voimassa koko vuoden 1.7.2017-30.6.2018 välisenä aikana.

Luistelijalla voi olla lisäksi oma henkilökohtainen vakuutus. Kannattaa kuitenkin varmistaa omasta vakuutusyhtiöstä, että vakuutus kattaa vapaa-ajalla ohjatun liikunnan aikana syntyneet tapaturmat. Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä ei ole ilmoitettu lapsen henkilötunnusta, oletamme, että lapsella on riittävä vakuutusturva tapaturmien varalle. 

 

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.