Majoitustarjous

Sunborn Spa Hotels tarjoaa yhteistyössä Kaarinan Taitoluistelijoiden kanssa joukkueille ja luistelijaperheille mahdollisuuden ihanteelliseen majoituspaikkaan kisaviikonlopun aikana 6. - 8.3.2020.

 

Naantalin kylpylä

Naantalin Kylpylä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Gatorade Centeristä, 12 kilometrin matka taittuu autolla 13 minuutissa. Kylpylän edestä julkinen linja-autoyhteys 15 minuutin välein Turkuun. 

Naantalin Kylpylä tarjoaa ihanteellisen majoituspaikan joukkueille. Lenkkipolut meren rannalla, hyvä ja monipuolinen ruokailumahdollisuus, OloFitness kuntosali ja vapaa sauna- ja allasosaston käyttö antavat lisäpotkua kisasuoritukseen. Tarjolla tilauksesta myös jumppasali ja kokoustiloja joukkuepalavereja tai vaikka yhteiselle meikkaushetkelle. Lisätietoja Naantalin Kylpylän palveluista liittenä olevasta majoitustarjouksesta.

134€ / vrk Comfort 2-hengen huone 

154€ /vrk Deluxe 2-hengen huone, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen (30€ / vrk aikuinen, 15€ / vrk 4-12v)

 

Perhehotelli, opintie 3, Naantali

Naantalin Kylpylän yhteydessä oleva Perhehotelli tarjoaa edullisen majoitusvaihtoehdon 1-4 hengelle.  Naantalin Perhehotellissa, Kylpylän välittömässä läheisyydessä, asut edullisesti ja tilavasti huoneistossa. Kaksi tai kolme 2-hengen huonetta muodostavat huoneiston, jossa on keittomahdollisuus, jääkaappi, tv, ilmainen Wi-Fi, suihku, pyyhkeet ja vuodevaatteet. 

52€ / vrk 1-2 hlöä ja 10€ / vrk junnupatja 4-12 v.

Lisämaksusta aamiainen ja sauna- ja allasosaston käyttö Naantalin kylpylässä.

 

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon Kylpylä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Gatorade Centeristä, matkaa alle 10 kilometriä. Kylpylän edestä julkinen linja-autoyhteys Turkuun.

Ruissalon Kylpylä meren äärellä tarjoaa ihanteellisen majoituspaikan joukkueille. Rauhallinen sijainti, upeat luontopolut mahdollistavat lenkkeilyn ja ulkoilun ja auttavat koko joukkueen keskittymisen hyvään kisasuoritukseen. Ruissalon Kylpylässä myös järjestyy joukkueen ruokailut. Vapaa sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö kaikille majoittuville. Tarjolla tilauksesta myös jumppasali ja kokoustiloja joukkuepalavereja tai vaikka yhteiselle meikkaushetkelle. Lisätietoja Ruissalon Kylpylän palveluista liittenä olevasta majoitustarjouksesta.

108€ / vrk Comfort 2-hengen huone

128€ / vrk Superior 2-hengen huone, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen (30€ / vrk aikuinen, 15€ / vrk 4-12v)

Huoneen hinta sisältää majoituksen, buffetaamiaisen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin vapaan käytön sekä vapaa-ajan ohjelmapalvelut.

 

Varaaminen

Majoitus varataan Kaarinan Taitoluistelijoiden huonekiintiöstä käyttäen seuraavia varausnumeroita:

Naantalin Kylpylä varausnumero: 139724

Perhehotelli varausnumero: 287735

Ruissalon kylpylä varausnumero: 305625

Varaukset puhelimitse: 02 44 55 100

Varaukset sähköpostitse: sales@sunborn.fi

 

Peruutusehdot

Peruutusehdot löytyvät liittenä olevista majoitustarjouksista.