Karnevaalikisat 20.3.2010

KIVA KISAPÄIVÄ HELSINGISSÄ!

Lähdimme bussilla yhden aikoihin kohti Helsinkiä. Perillä menimme alussa katsomoon, koska esiintyisimme viimeisinä kisoissa. Söimme eväitä ja menimme sen jälkeen juoksemaan, leikimme muutaman leikin ja harjoittelimme huutamaan kisahuudot, jotka meidän piti huutaa ennen kun menisimme jäälle. Sitten tanssimme airobikkiä ja jotain muuta tanssia. Menimme laittamaan kisapukuja ja huulikiiltoa, kun olimme tanssineet ja juosseet tarpeeksi.

Jäällä ohjelman alku meni ihan mukavasti, mutta läppäreistä lähtien alkoi tulla pieniä ongelmia: muutamat kaatui, mutta se ei haitannut. Menimme koppiin ohjelman jälkeen. Kopista lähdimme karnevaaleihin. Siellä oli tosi kivaa!: ) Karnevaaleissa saimme joukkueena luistella vapaasti, tehdä matoja ja luistella piirissä. Palkintojen jako alkoi muutamalla leikillä.

Ihmettelimme, kun jokaisen joukkueen luo tuli tyttö, joka piti jotain kädessään.

-Hei minä näin jotain kultaista vilahtavan tuolla! sanoi yksi meidän joukkuelainen tyttö.

Olisimmeko voittaneet kultaa? Sitten aloitettiin palkintojen jako. Toiseksi eniten tähtiä sai Little (kaverini meinasi alkaa kiljumaan jo silloin) Steps (kaverini pettyi). Mutta sen jälkeen ei voinut pettyä! Sillä kolmanneksi tuli Little Edges! ALOIMME KILJUA ,KOSKA OLIMME NIIN ONNELLISIA. Kaikki joukkueet saivat kultamitalit. Bussimatkalla söimme karkkia ja kikatimme. Lopussa me kuitenkin nukahdimme vähäksi aikaa.

Sandra ja Minttu-Maaria