Star Edges

Star Edges 2018-2019

Star Edges on kehitysryhmämme, joka sopii 4 - 8-vuotiaille luistelijan aluille, jotka haluavat harrastaa luistelua kaksi kertaa viikossa hieman tavoitteellisemmin kuin kaarikoulussa tai kaaritaitureissa. Taitoluistelun alkeiden harjoittelu tapahtuu edelleen leikkien ja pelien varjolla. Star Edgesin harjoittelun tavoitteena on luoda luistelijalle valmiudet edetä seuran kilpajoukkueisiin. Harjoittelu sisältää yksilötaitojen tavoitteellista kehittämistä sekä tutustumista muodostelmaluisteluun. Ryhmässä ryhdytään myös vähitellen harjoittelemaan joukkueessa toimimista ja kauden aikana järjestetään mukavaa yhdessäoloa myös jään ulkopuolella. Tervetuloa luistelemaan tiesi tähtiin!

Stareihin siirrytään valmentajan suosituksesta. Jos olet kiinnostunut luistelemaan Star Edges ryhmässä, ota yhteyttä valmentaja Katri Ahoseen sähköpostitse. 

 

Kevätjäiden harjoitusajat Kaarinan jäähallilla to 8.4.-3.6.2021

Torstai 16.20-17 jää ja 17.15-17.45 oheiset

Kevätjäiden hinta: 120€  (ei sisällä vakuutusta)

 

Valmentaja: Katri "Kahko" Ahonen  katri@kaarinantaitoluistelijat.fi

Joukkueenjohtaja: Stina Bergroth-Koiranen

 

Kauden hinta (syksy 2020-kevät 2021):

Kaikki Star Edges luistelijat harjoittelevat vähintään kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja lauantaisin. Hinta 240€ syyskausi ja 240€ kevätkausi sisältäen tiistain ja lauantain harjoitukset, jäsenmaksun 10€ sekä Luistelukoulupassin. Torstain vapaaehtoinen lisäjää 100€ syykausi ja 100€ kevätkausi.  

 


Ilmoittautumislomake Star Edges ryhmän kevätjäille

 

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla luistelupassi ja harrastuksen kattava tapaturmavakuutus. Kaarinan Taitoluistelijat hankkii Star Edges ryhmässä luisteleville Luistelukoulupassin, johon sisältyy Pohjolan Sporttiturva-vakuutus.

Sporttiturva-vakuutus on voimassa STLL:n jäsenseuran järjestämissä luistelukouluissa (myös Star Edgesin harjoituksissa) ja niihin liittyvissä oheistoiminnoissa 1.5.2020-31.4.2021 välisenä aikana. Huom! Sporttiturva-vakuutus ei ole voimassa Star Edges ryhmän kevätjäillä 8.4.-3.6.2021.

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Starit Liisa Ihmemaassa kevätnäytösessä 2019
Starit verryttelemässä ennen esiintymistä seuran kutsukisoissa helmikuussa 2019
Starit esiintymässä seuran kutsukisoissa helmikuussa 2019
Starit esiintymässä seuran kutsukisoissa helmikuussa 2019