Luistelukoulun aloittaminen

1.      Valitse luistelukouluryhmä.

2.      Ilmoittaudu ilmoittautumislomakkeella ennen ensimmäistä luistelukertaa.  

3.      Tarkista, että luistelukoululaisen vakuutusasiat ovat kunnossa. Lue lisää tarvittavasta vakuutuksesta.

4.      Jos olet epävarma harrastuksen jatkumisesta, lapsella on oikeus kahteen ilmaiseen kokeilukertaan.

5.      Maksa lasku eräpäivään mennessä. Käytä viitettä. Laskun saat sähköpostiisi.

6.      Jos kuitenkin päätätte lopettaa, ilmoita siitä netissä olevalla kaavakkeella. Tällöin tiedot poistuvat jäsenrekisteristämme.  Emme lähde karhuamaan maksamatonta kausimaksua.

 

JÄÄHALLILLE SAAPUESSASI

 

1.      Tarkista oikea luistelukoululaisten koppi vahtimestarinkopin viereisestä taulusta. (Taulu löytyy Kaarinassa ulko-ovelta katsottuna heti vasemmalta ja Paimiossa oikealta.)

2.     Saatettuasi lapsesi vaihtoaitioon, ilmoita valmentajalle uudesta luistelijasta. Kerro myös samalla mihin ryhmään olet hänet ilmoittanut.  Tämän jälkeen pyydämme vanhempia siirtymään katsomoon. Tämä antaa harjoittelurauhan niin luistelijoille kuin valmentajillekin.

3.      Tunnin päätyttyä valmentajat auttavat lapsille suojat jalkaan. Täten vältämme ylimääräisen tungoksen vaihtoaitiossa eikä vanhempien ulkokengistä kulkeudu hiekkaa ja muuta roskaa vaihtoaitioon. Lasta voi odottaa käytävällä.

Epäselvissä asioissa voit kääntyä hallilla olevan seuran edustajan tai valmentajien puoleen. Voit lähettää kysymyksesi myös luistelukoulun sähköpostiin luistelukoulu@kaarinantaitoluistelijat.fi Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin ja yleisiin ohjeisiin nettisivuillamme.