Kausimaksut ja vakuutukset

LUISTELUKOULUN KAUSIMAKSUT 2018-2019

Kausimaksu sisältää valmennuksen ja jääajan. Luistelukoululaiset ovat oikeutettuja kahteen ilmaiseen kokeilukertaan. Ilmoittaudu aina ilmoittautumislomakkeella ennen jäälle tuloa. Myös lopettamisesta ilmoitettava omalla lomakkeella.

Ryhmien kausimaksut

Kaarikoulu ja Kaaritaiturit 1 x vko 120€ /syyslukukausi ja 120€ /kevätlukukausi

Kaarikoulu ja Kaatitaiturit 2 x vko 210€ /syyslukukausi ja 210€ /kevätlukukausi

KaariSalamat 1 x vko 120€ /syyslukukausi ja 120€ /kevätlukukausi

Paimiossa syyskauden hinta 22.9 alkaneessa luistelukoulussa on 105€

 

Kausimaksu sisältää luistelukoululisenssin.

Kahden ilmaisen kokeilukerran jälkeen maksettava aina vähintään 10 % omavastuu kausimaksusta.


Sisaralennukset

Sisarusalennus: 10 € jokaisesta luistelijasta, jos perheestä on useampi luistelija luistelukoulussa. Sisaralennus ei koske joukkueita, aikuisten luisteluryhmän 10-kerran korttia tai Starttikurssia.

 

Vajaa kausi 

Ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan Mia Koreliniin (puheenjohtaja@kaarinantaitoluistelijat.fi).

 

VAKUUTUKSET JA LISENSSI

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurassa luistelevalla tulee olla lisenssi ja harrastuksen kattava tapaturmavakuutus. Kaarinan Taitoluistelijat hankkii lisenssin ja vakuutuksen alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille. Lisenssi- ja vakuutus sisältyy luistelukoulun kausimaksuun.

Luistelukouluvakuutus on voimassa STLL:n jäsenseuran järjestämissä luistelukouluissa ja niihin liittyvissä oheistoiminnoissa. Luistelukoululisenssin hintaan kuuluu neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Taitoluistelu-lehti.

 

POISSAOLOJEN KORVAAMINEN MUILLA TUNNEILLA

Seuran tai halliyhtiön toiminnan seurauksena peruuntuneet luistelukerrat pyritään korvaamaan seuran ilmoittamilla vaihtoehtoisilla kerroilla. Pidempiaikaisista sairauksista johtuvien poissaolojen korvaaminen myös mahdollista puheenjohtajan (puheenjohtaja@kaarinantaitoluistelijat.fi) suostumuksesta. Jälkimmäisissäkin tapauksissa korvaaminen on mahdollista vain seuran ilmoittamina ajankohtina.