Kausimaksut ja vakuutukset

 

LUISTELUKOULUN KAUSIMAKSUT 2021-2022

 

Lasten luistelukoulu

Kausimaksu sisältää valmennuksen ja jääajan. Luistelukoululaiset ovat oikeutettuja kahteen ilmaiseen kokeilukertaan. Ilmoittaudu aina myClub palvelussa ennen jäälle tuloa. Myös lopettamisesta ilmoitettava omalla lomakkeella.

Ryhmien kausimaksut

Kaarikoulu ja Kaaritaiturit 1 x vko 125€ /syyskausi ja 125€ /kevätkausi

Kaarikoulu ja Kaatitaiturit 2 x vko 220€ /syyskausi ja 220€ /kevätkausi

Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun (20€/kausi) ja luistelukoulupassin. Kausimaksulaskut tulevat sähköisenä myClub palveluun ja ilmoittautumisen yhteydessä myClubissa määrittelemääsi sähköpostiosoitteeseen.

Kahden ilmaisen kokeilukerran jälkeen maksettava aina vähintään 10 % omavastuu kausimaksusta.

 

Aikuisten luistelukoulu

Aikuisten luistelukoulu 4.9.-13.11.2021 (ei  6.11.) 10 kertaa/150€. Laskut tulevat sähköisenä myClub palveluun ja ilmoittautumisen yhteydessä myClubissa määrittelemääsi sähköpostiosoitteeseen.

 

VAKUUTUKSET 

 

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla STLL:n luistelupassi. Kaarinan Taitoluistelijat hankkii luistelukoulupassin kaikille alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille. Luistelukoulupasseja on vakuutuksettomia tai vakuutuksen sisältäviä. Jos luistelijalla ei ole harrastuksen kattavaa omaa tapaturmavakuutusta, seura hankkii luistelukoululaiselle vakuutuksen sisältävän luistelupassin.  Selvitäthän vakuutuksen kattavuuden vakuutusyhtiöstäsi ennen ilmoittautumista! Luistelukoulupassi sisältyy luistelukoulun kausimaksuun.

Lisätietoja: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/ (kohdat Harrasteluistelupassi – Vakuutukselliset ja Vakuutuksettomat luistelupassit)

 

POISSAOLOJEN KORVAAMINEN MUILLA TUNNEILLA

Seuran tai halliyhtiön toiminnan seurauksena peruuntuneet luistelukerrat pyritään korvaamaan seuran ilmoittamilla vaihtoehtoisilla kerroilla. Pidempiaikaisista sairauksista johtuvien poissaolojen korvaaminen myös mahdollista puheenjohtajan (puheenjohtaja@kaarinantaitoluistelijat.fi) suostumuksesta. Jälkimmäisissäkin tapauksissa korvaaminen on mahdollista vain seuran ilmoittamina ajankohtina.

LUISTELUKOULUN LOPETTAMINEN

Mikäli luistelija lopettaa luistelukoulussa kauden aikana, tulee siitä aina tehdä lopettamisilmoitus seuran nettisivujen kautta https://www.kaarinantaitoluistelijat.fi/seura/ilmoitus-lopettamisesta/