Kausimaksut ja vakuutukset

LUISTELUKOULUN KAUSIMAKSUT 2020-2021

Kausimaksu sisältää valmennuksen ja jääajan. Luistelukoululaiset ovat oikeutettuja kahteen ilmaiseen kokeilukertaan. Ilmoittaudu aina ilmoittautumislomakkeella ennen jäälle tuloa. Myös lopettamisesta ilmoitettava omalla lomakkeella.

Ryhmien kausimaksut

Kaarikoulu ja Kaaritaiturit 1 x vko 125€ /syyslukukausi ja 125€ /kevätlukukausi

Kaarikoulu ja Kaatitaiturit 2 x vko 220€ /syyslukukausi ja 220€ /kevätlukukausi

 

Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun (10€/kausi) ja luistelukoulupassin. Kausimaksulaskut lähetetään postilla kotiin kauden puolivälissä.

Kahden ilmaisen kokeilukerran jälkeen maksettava aina vähintään 10 % omavastuu kausimaksusta.


Sisaralennukset

Sisarusalennus: 10 € jokaisesta luistelijasta, jos perheestä on useampi luistelija luistelukoulussa. Sisaralennus ei koske joukkueita.

Vajaa kausi 

Ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan (puheenjohtaja@kaarinantaitoluistelijat.fi).

 

VAKUUTUKSET 

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla STLL:n luistelupassi. Kaarinan Taitoluistelijat hankkii luistelukoulupassin kaikille alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille. Luistelukoulupasseja on vakuutuksettomia tai vakuutuksen sisältäviä. Jos luistelijalla ei ole harrastuksen kattavaa omaa tapaturmavakuutusta, seura hankkii luistelukoululaiselle vakuutuksen sisältävän luistelupassin.  Selvitäthän vakuutuksen kattavuuden vakuutusyhtiöstäsi ennen ilmoittautumista! Luistelukoulupassi sisältyy luistelukoulun kausimaksuun.

Lisätietoja: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/ (kohdat Harrasteluistelupassi – Vakuutukselliset ja Vakuutuksettomat luistelupassit)

 

POISSAOLOJEN KORVAAMINEN MUILLA TUNNEILLA

Seuran tai halliyhtiön toiminnan seurauksena peruuntuneet luistelukerrat pyritään korvaamaan seuran ilmoittamilla vaihtoehtoisilla kerroilla. Pidempiaikaisista sairauksista johtuvien poissaolojen korvaaminen myös mahdollista puheenjohtajan (puheenjohtaja@kaarinantaitoluistelijat.fi) suostumuksesta. Jälkimmäisissäkin tapauksissa korvaaminen on mahdollista vain seuran ilmoittamina ajankohtina.

LUISTELUKOULUN LOPETTAMINEN

Mikäli luistelija lopettaa luistelukoulussa kauden aikana, tulee siitä aina tehdä lopettamisilmoitus seuran nettisivujen kautta https://www.kaarinantaitoluistelijat.fi/seura/ilmoitus-lopettamisesta/